Varför bör du vårda ögonfransarna? Ett måste: Nanolash serum

Ögonfransarnas natur gör ofta att vi glömmer bort att vårda dem. De påverkar inte vår kroppsvärme som resten av håret (vilket märks på att kroppen är mindre hårig än andra däggdjurs). Dessutom ser de annorlunda ut. Finns det därför någon anledning att använda ögonfransbalsam som Nanolash?

En del av människans hud är, förutom naglarna, att vi har hår. Det är ett skyddande lager som växer från folliklarna i huden, och växer upp från hudens yta. Det är bara ett par mänskliga kroppsdelar som saknar hår, nämligen handflatorna, läpparna, fotsulorna och knä- och armvecken. Kroppens största håransamling finns på huvudet, och det är oftast det håret vi fokuserar på eftersom det hjälper oss att reglera värmen. Det skyddar oss mot vinterns kyla och mot överhettning under sommaren. Merparten av vårt kroppshår är riktat nedåt, vilket gör att det knappt syns. Därför pratar vi oftare om olika stilar och frisyrer när vi diskuterar hår, men glömmer vi inte något?

Ögonfransarna (Latin: Cilium) är hår som växer ut från ögonlocken och som skyddar ögonen

Definitionen av ögonfransar indikerar tydligt att ögonfransar är hår. Håret härstammar direkt från kroppen. En enskild ögonfrans har en rot och ett skaft, där roten ligger i en follikel medan skaftet är den externa delen. Skaftet skyddas av ytterhuden, och under detta lager finns keratin. Hela den mänskliga anatomin påverkar strukturen hos varje mänskligt hår, inklusive det på huvudet.

Såväl ögonfransar som annat hår har olika livslängd. Det är helt naturligt att vi ibland tappar hår som redan har dött. Så länge ett nytt hårstrå växer ut och tar dess plats är det inga problem. Den enda skillnaden är att ögonfransens livscykel är mycket kortare – i genomsnitt är den två månader, men det kan variera beroende på genetiska förutsättningar. För att jämföra kan vi nämna att håret på huvudet lever i 5 – 7 år. Båda sorterna genomgår dock samma faser, från anagen till telogen. En annan skillnad är förstås mängden hårstrån på huvudet och ögonlocken. I genomsnitt har vi 150 000 hårstrån på huvudet, och bara några hundra ögonfransar. Allt det här är dock små skillnader, och det finns ändå en poäng med att använda ögonfransserum precis som du använder vanliga hårvårdsprodukter.

Nanolash har en naturlig och säker sammansättning som inte bara vårdar ögonfransarna på daglig basis, utan som också gör dem tjockare, tätare och fylligare.

Att vårda ögonfransarna med Nanolash borde vara ett fast inslag i vardagen. Underskatta inte ögonfransarnas betydelse, för de skyddar din syn. Ögonfransarna är byggda på ett sätt som ger dem en viktig, skyddande funktion för ögat genom att begränsa åtkomst för damm, pollen och mindre insekter till ögat. nanolash serum för ögonfransarDet här är anledningen till att serumet Nanolash bör finnas i ditt badrum. Produkten stärker ögonfransar och förbättrar deras skyddande egenskaper. Glöm inte att du bara har ett par ögon, så alla slags skydd är bra skydd. Ju starkare, tjockare och tätare fransarna är, desto mindre risk löper du att drabbas av skador från den externa miljön.

Att regelbundet applicera Nanolash på den övre och nedre franslinjen förbättrar inte bara ögonfransarnas skick, utan stimulerar också deras tillväxt. Tack vare det blir ögonfransarna spektakulärt långa och vackra. Ingen har sagt att ögonfransserum bara får ta hand om ögonfransarna. Det är förstås deras främsta uppgift, men kosmetika av hög kvalitet kan erbjuda mer. Nanolash förlänger de naturliga fransarna och gör dem tjockare och fylligare. Om en frans fallit av växer nya ut. Nanolash förbättrar utseendet och gör alla hårstrån synliga eftersom det verkar direkt på rötterna.

Den mest åtråvärda effekten är den när det ser ut som att du har falska ögonfransar, och Nanolash ger dig den här effekten på ett perfekt sätt. Produkten har alltså inte bara stärkande effekter, utan gör oss också vackrare. Nanolash är rikt på naturliga ingredienser, men serumet har en till fördel. Det skyddar ögonfransarna och ögonen på ett naturligt och effektivt sätt. De vårdande ingredienserna låter Nanolash skapa en skyddande barriär längs ögonfransarna.

20 Comments “Varför bör du vårda ögonfransarna? Ett måste: Nanolash serum”

 1. Donna

  Jag slutade med att använda fransförlängningar nyligen och nu lurar jag på något som förbättrar mina ögonfransar

  Svara
 2. Trille

  Jag har använt nanolash i ungefär sex månader och effekten var verkligen otrolig. Jag kommer definitivt att gå tillbaka till det vid någon tidpunkt

  Svara
 3. Anna_K

  En enorm kosmetik, efter en månad kunde jag se mina fransar växa sig mycket längre :))

  Svara
 4. Cindy_H

  Allt du behöver göra är att applicera ricinolja i dina fransar och det kommer att göra dem starkare

  Svara
  • Nikki

   Det kan stärka fransar men det hjälper inte dem att växa längre som serumet skulle

   Svara
 5. Linda LL

  Jag har just beställt det och jag börjar min behandling så fort jag får det 🙂 kan inte vänta på att se resultaten

  Svara
 6. Liv29

  ett av de bästa fransserumen som jag någonsin har haft

  Svara
 7. candis

  synd att alla dessa serum är så dyra = ((

  Svara
 8. Annsiri

  för mig är saken för min fransar ricinolja, arganolja och kokosnötolja.

  Svara
 9. Sienna

  Enligt min åsikt är det bättre att investera i en högkvalitativ mascara. En mascara och ett serum i ett

  Svara
 10. Fiona_S

  Jag blev övertygad om detta serum av min vän (det är billigare att köpa 2 på en gång) och jag ångrar inte det :))))

  Svara
 11. Charlotte

  Jag brukade ha några andra serum men de fungerade inte för mig eftersom jag fick allergiska reaktioner mot var och en av dem: /

  Svara
  • KarinT

   När det gäller nanolash behöver du inte oroa dig innan jag köpte mina, gick jag igenom massor av recensioner, forum och många tjejer med allergier rekommenderade det. Det orsakade aldrig någon irritation eller allergisk reaktion för mig och ja, det hände tidigare när jag använde andra kosmetika

   Svara
  • Abigail

   samma här – mina ögon är mycket känsliga, jag undrar vad som skulle happe om jag började använda den här;)

   Svara
 12. Katrine P.

  revitalash fungerade mycket bra för mig, det är synd att det är så dyrt: /

  Svara
  • Alana

   Jag var inte helt nöjd med revitalash, i själva verket fungerade nanolash mycket bättre för mina ögonfransar

   Svara
 13. sofi@

  Jag fundera på om jag skulle köpa ett fransserum och jag tror att jag ska använda den här

  Svara
 14. Danielle

  Jag älskar effekten av fransförlängningar men jag skulle vara orolig att det kan försvaga mina egna ögonfransar

  Svara
  • Lea

   fransförlängningar är helt något för mig, jag fick allergisk reaktion mot limet och jag var tvungen att ta bort dem nästa dag efter applicering

   Svara
 15. Libby89

  Jag har använt fransserum länge nu och jag är medveten om att applicering av mascara på daglig basis kan vara harmlöst så jag tycker om att ta hand om det med ett bra fransserum

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *