Rankning av de bästa franslyft- och lamineringssatsen. Dessa satsar ger böjda och lyfta fransar i några få steg

Även korta och raka fransar kan bli böjda på mindre än en timme, och effekten kan vara upp till 8 veckor. Hur är detta möjligt? Allt du behöver göra är att välja rätt skönhetsbehandling. Välj ögonfranslaminering om du vill uppnå effekten av böjda, tjockare och mer definierade ögonfransar utan att använda en ögonfransböjare varje dag. Det finns många franslamineringssatser tillgängliga på marknaden som låter dig utföra denna behandling själv hemma. Vi presenterar en rankning av produkter som ivrigt rekommenderas av både vanliga användare och proffs.

Vad är franslaminering, hur lång tid tar det att utföra behandlingen och är det värt att prova? Svaret på dessa frågor finns nedan, tillsammans med rankningen och specifikationerna för satser som gör att du kan utföra denna behandling hemma.

Hur lång tid tar franslaminering, vilka är effekterna och var ska man utföra det?

I åratal har skönhetssalonger erbjudit många intressanta lösningar för kvinnor som vill ta hand om utseendet på sina fransar. Fransarna kan framhäva ögonen perfekt, samt ge dem ett otroligt djup. Ögonfranslyft och laminering baseras enbart på styling av naturliga ögonfransar.

Hur fungerar ett franslyft? Först, med hjälp av ett speciellt lim, fästs ögonfransarna på silikonstavar, så att de kan få en önskad form. Sedan appliceras en böjande produkt på dem, som arbetar i cirka 10-15 minuter, följt av ytterligare produkter. Efter denna tid rengörs fransarna. Som en effekt av ett franslyft får du lyfta och böjda fransar, vilket gör att ögonen ser mer öppna och fräscha ut. Dessutom verkar ögonfransarna längre, tjockare och mer voluminösa. Effekten varar i ca 6-8 veckor, beroende på hårväxt hastigheten.

Franslaminering, å andra sidan, innebär att man återfuktar och återbygga ögonfransarna med hjälp av speciella formler. Detta gör fransarna mjukare, mer flexibla och blankare. Att utföra behandlingen tar vanligtvis från 20 minuter till ungefär en timme. Den exakta tiden beror på olika faktorer – det valda satsen, dina ögonfransar och upplevelsen hos den person som utför ögonfranslyftet och lamineringen. Effekten kan vara upp till 8 veckor.

Bästa franslyftsats – rankingen

Effekterna, såväl som bekvämligheten med appliceringen av varje produkt, beror på den valda franslamineringssatsen. Rangordningen nedan kan behandlas som en guide för att hjälpa dig välja den uppsättning som passar dina behov bäst. Alla produkter skiljer sig åt i pris, formler, innehåll eller antalet tillgängliga applikationer. Valet är verkligen stort på marknaden nuförtiden. Därför är alla säker på att hitta rätt sats för laminering av ögonfransar hemma.

1. Nanolash lash lift och lamineringssats

Bästa franslyftsats nanolash

Denna kompletta och professionella franslamineringssats kommer till ett attraktivt pris. Nanolash märkets produkt är ett riktigt intressant alternativ som fungerar utmärkt för både kosmetologer och vanliga användare som vill utföra ögonfranslyft och laminering hemma.

Nanolash satsen kommer i en mycket elegant vit förpackning och den innehåller:

 • 10 påsar av en aktivator,
 • 10 påsar av en neutralisator,
 • 10 påsar keratinbooster,
 • 3 par silikonstavar,
 • 3 franskammar.

Satsen för franslyftning hemma från Nanolash är en komplett produkt som ger alla nödvändiga produkter och tillbehör. Dessutom finns den till ett konkurrenskraftigt pris. Effekterna av franslyftet och lamineringen är exakt separerade, upplyfta och böjda fransar. Ögonfransarna får också ordentlig näring tack vare formler med många värdefulla närande ingredienser. Ingredienserna inkluderar hydrolyserat keratin, olivolja, avokadoolja, druvkärnolja, arginin, panthenol och siden.

Hela satsen räcker för att utföra så många som 10 ögonfranslamineringar, vilket också gör det supereffektivt.

2. Elleebana Lash Lift – franslyft startsats

Hela 60 applikationer och bara 20 minuter behövde för att utföra behandlingen. Detta är vad som skiljer det professionella franslyft satser från märket Elleebana från andra satser. Det är en  komplett sats, som liksom det tidigare innehåller alla tillbehör och produkter som behövs för att utföra behandlingen.

Det inkluderar bland annat:

 • 15 påsar av en aktivator,
 • 15 påsar av en neutralisator,
 • en ögonfranslyftare,
 • skumborttagningsmedel,
 • limma med en borste,
 • en metallapplikator,
 • silikonstavar.

Som du kan se är det ett omfattande sats som även professionella kosmetologer kommer att uppskatta. Dess största nackdel är dock dess riktigt höga pris. När det gäller detta franslyftsats kan priset vara nedslående och är tillräckligt högt för att satsen ska fungera bäst för kosmetologer. Det är också viktigt att komma ihåg att 60 applikationer endast är möjliga om lamineringarna utförs direkt efter varandra. Annars räcker 15 påsar av varje produkt för 15 appliceringar, eftersom de inte längre kan förvaras när de öppnats.

3. RefectoCil ögonfranslyft

Franslyft och laminering på ett ögonblick. Behandlingen med RefectoCil Eyelash Lift sats tar bara 13 minuter att genomföra. Det är en riktigt stor skillnad, eftersom applikationen i allmänhet kräver upp till en timme. Hur är detta möjligt? Tillverkaren har utvecklat en speciell formel för sina produkter. Tack vare formlerna för neutralisator och Lashperm kan ögonfransar bli synligt lyfta på mindre än en kvart. Du behöver bara lägga till den tid som behövs för att förbereda fransarna för applikationen.

Satsen innehåller:

 • 3 par silikonstavar i storlekarna S till L
 • 2 rör med lyftformler
 • 2 rör av en neutralisator
 • en flaska lim
 • en ögonfranslyftare
 • 2 små kosmetiska skålar
 • 2 borstar

Satsen kommer i en snygg sminkväska, som kommer att vara praktisk för att förvara ögonfranslyftaren och lamineringsprodukter och tillbehör bekvämt hemma eller på resa.

4. Fleeky Lashlift Kit

Satsen innehåller veganska produkter som inte har testats på djur. Lashlift Kit från Fleeky är ett bra val för kvinnor som är särskilt angelägna om att använda miljövänliga produkter. Tack vare att satsen kommer i en elegant och mycket estetiskt tilltalande kartong är det också en bra presentidé.

Satsens innehåll är:

 • 2 påsar Lash Lift
 • 2 par silikonstavar i storlekarna S och M
 • ett lim
 • 2 ögonfransborstar
 • 4 applikationsval
 • verktyg för att kamma ögonfransar
 • 2 kammar

Fleeky Lashlift Kit låter dig lyfta och locka dina fransar synligt i 6 veckor i följd. Satsen innehåller de produkter och tillbehör som behövs för behandlingen. Med dessa är att utföra behandlingarna något varje kvinna klarar av.

5. Thuya franslyftsats

Lyfta ögonfransar i 8 veckor och snygga ögonbryn. Franslyftsats från Thuya är en riktig 2-i-1-produkt. Tillverkaren såg till att formeln för den permanenta gelen inte bara är lämplig för att lyfta ögonfransar. Med dess hjälp kan du också ge rätt form till dina ostyriga ögonbryn. Allt tack vare tioglykolsyran som finns i den ovan nämnda permanenta gelen.

Satsen består av:

 • en flaska permanent gel (15 ml);
 • en flaska neutralisator (15 ml);
 • en flaska lim (15 ml);
 • ett par silikonstavar i storlek M;
 • en träplock.

Detta är inte bara ett multifunktionssats, utan det räcker också under lång tid. 15 milliliter av varje produkt är tillräckligt för att utföra ett stort antal behandlingar. Silikonstavarna är också återanvändbara. Den största nackdelen med satsen är bristen på silikonstavar i S- och L-storlekar. Du måste köpa dem separat, men inte alla användare behöver dem.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Ett omfattande sats för att lyfta och laminera ögonfransar hemma med ett brett urval av tillbehör. Denna uppsättning ger ett verkligt stort antal användbara verktyg för applikationen, såsom olika penslar och hackor.

Det inkluderar:

 • produkter som behövs för behandlingen,
 • lamineringsborstar,
 • en lyftplock,
 • silikonstavar,
 • ögonfläckar,
 • spolar

Satsen från Miya Lash, designat för att lyfta och laminera ögonfransar, hjälper avsevärt till att genomföra behandlingen. Produkterna som ingår i den är rika på keratin, vilket är nödvändigt för håret. Som ett resultat, efter franslyftet och lamineringen, får ögonfransarna näring, böjs och lyfts i 6 veckor i följd.

7. Brynlaminering och franslyftsats – Protein Reconstruction System Zola

Ögonfranslaminering utan onödiga tillbehör. Brow&Lash Reconstruction System är ett unikt styling sats för hemmabruk framställt av märket Zola. Vad gör denna uppsättning så unik jämfört med andra som finns på marknaden? Ett helt annat tillvägagångssätt av producenten. Varumärket Zola har avstått från att skapa ett enormt sats som innehåller inte bara produkter utan också många tillbehör. Dessa är – enligt tillverkaren – helt onödiga.

Zola sats innehåller:

 • Protein Stark Lifting
 • Proteinfixare
 • Proteinvård

Franslyftet som utförs med Brow&Lash Reconstruction System från märket Zola kräver inga silikonstavar. Hela behandlingen utförs med endast tre flaskor med inbyggda applikatorer. Var och en av dem innehåller en helt annan produkt, motsvarande ett av de 3 stegen i franslyftet och lamineringen.

Enligt tillverkaren ger denna uppsättning fantastiska och, viktigast av allt, långvariga resultat. Samtidigt kräver det inte så mycket precision och användning av extra tillbehör, så du kan utföra det snabbt under din kvällsrutin till exempel.

Hur man utför franslaminering och lyfter korrekt steg för steg

Kom ihåg att varje franslamineringssats kan skilja sig något, så det är alltid en bra idé att läsa tillverkarens instruktioner noggrant och följa deras anvisningar. De allra flesta satser fungerar på samma sätt, och de enda skillnaderna är hur lång tid produkterna ska sitta på fransarna och hur de appliceras. Hur exakt utför jag franslyftet och lamineringsbehandlingen?

Till att börja med är det bäst att förbereda platsen där behandlingen utförs. Det är värt att ha alla nödvändiga produkter från satser till hands, såväl som ytterligare kosmetika som kommer att användas under det första steget. Vi pratar om ett frans- och brynschampo och en sminkborttagare som ska vara oljefri. En spegel är också viktigt.

Schampot och sminkborttagaren ska användas för att rengöra ögonfransar och ögonlock noggrant. Efter att du tvättat bort sminket kan du fortfarande hitta en hel del produkter på fransarna, speciellt mascara och eyelinerrester. Ett schampo tillsammans med en oljefri sminkborttagare kommer dock att rengöra dessa områden noggrant.

Sedan är det dags att ta ut silikonstavarna. Dessa kan trimmas för att passa dina behov i praktiskt taget alla fall. Detta är mycket viktigt, för ibland kan stavarna vara för breda för ögonlocket. Efter att ha trimmat dem måste du applicera dem på ögonlocket och försiktigt belägga ytan på staven med lim. Kamma ögonfransarna på staven och applicera alla produkter som finns i satsen en efter en, låt dem vara kvar på fransarna så länge som anges i instruktionerna. Varje produkt måste tvättas av noggrant. Ta sedan bort silikonstavarna från ögonlocken och njut av effekterna av laminerade och lyfta ögonfransar. Efter behandlingen är det en bra idé att undvika kontakt med vatten i cirka 24 timmar så att formlerna kan stelna bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *