Modern Hårfärgning med Highlighting Foam Strips

Välj innovation för din frisörsalong! Highlighting Foam Strips gör färgning i flera lager enkel och effektiv. Skapa dina kunders drömfrisyrer.

Är du också rädd för hårfärgning i flera steg? Har du också haft kunder som är uttråkade och rastlösa i stolen? Inte längre! Med ColorCuts halveras tiden det tar att färga håret med minimala risker för skador.

De unika skumremsorna av polystyren är det bästa tillbehöret för frisörer som ger maximal komfort för dig och dina kunder. De termiska remsorna är ett fantastiskt alternativ till det hemska aluminiumfoliet. De består av 80% nedbrytningsbart material och en skumremsa kan användas hela 3 gånger.

Remsorna mäter 10×30,5 cm och kan klippas för att passa alla hårlängder. Efter användning är det bara att tvätta dem och återanvända. Detta flexibla material anpassas fint i handen vilket gör det lätt att böja och vika.

Den hårvänliga ytan på materialet får fäste vid kontakt med färgprodukter, vilket gör att remsorna håller sig kvar på håret utan att glida runt. De håller håret i rätt position under hela färgningsprocessen och erbjuder den ultimata komforten. Flerstegsfärgning behöver inte ta så himla lång tid!

color cuts hårfärgning inpackningar

Hur fungerar Highlighting Foam Strips?

Dessa lätta, termiska remsor ger maximal kontroll över färgningsprocessen och exceptionell estetik under färgbehandlingar. Dina kunder behöver inte längre få träsmak av långa perioder av sittande. Skumremsorna gör flerstegsfärgning snabb och effektiv.

Det semitransparenta materialet möjliggör enkla justeringar, och dess egenskaper minimerar risken för skador eller överhettning av håret. Polystyrenremsorna behåller optimal temperatur och ser till att luften cirkulerar mellan lagren. När hårfärg applicerats, vik bara remsan på hälften så fäster halvorna direkt.

Det flexibla och mjuka skummaterialet gör att du kan skapa unika och flerdimensionella färgningar. Remsorna kommer i flera färger så att du enkelt kan följa färgförändringen. Denna fantastiska accessoar ser även snygg ut på kundernas hår, till skillnad från det hemska aluminiumfoliet.

Vad gör ColorCuts Foam Strips så speciella?

  • de består av 80% återvunnet material,
  • de är återanvändningsbara,
  • de går att tvätta i maskin,
  • de kommer i olika färger, så att du inte begår några misstag när du färgar hår,
  • de gör färgningsprocessen snabb och effektiv,
  • de är lämpliga för alla färgtekniker
  • ingen tid slösas på att klippa och trimma remsor,
  • de kommer i en praktisk behållare
  • du får full kontroll över hela behandlingen,
  • behållaren innehåller 200 strips som mäter 10×30,5 cm.

De spekatkulära skumremsorna av polystyren är en revolution i frisörvärlden. Dessa praktiska tillbehör kan uppgradera din salong och förkorta färgningsprocessens tidsåtgång, vilket möjliggör flera kunder per dag. Erbjud dina kunder en lyxig och estetisk behandling. De lätta remsorna kan också vara hjälpsamma för dina praktikanter, eftersom de är lättanvända och inte skadar håret.

Välj Highlighting Foam Strips och gör din frisörsalong attraktiv!

Hitta mer information om effekter och ingredienser av ColorCuts på webbplatsen colorcuts.mt

foam wraps hårfärgning