Värmeskyddssprayen från Nanoil är en Bästsäljare!

Jag gissar på att du redan hört om skönhetsprodukterna från Nanoil. De har varit bästsäljare i ett par år nu. Nanoils hår- och hudprodukter rekommenderas av både användare och skönhetsexperter. Nyligen har varumärket expanderat sitt sortiment med ett värmeskydd. Produkten blev oerhört populär vid lansering. Kolla in den nu!

Vad är ett värmeskydd?

Det är en produkt som skyddar håret mot de skadliga effekterna från värme. Det är ett måste innan användning av fön, plattång eller locktång. Ett värmeskydd omger håret med en skyddande barriär som blockerar skador. Överraskande nog ger produkten även många andra fördelar – den föbättrar utseendet på håret och stärker de djupaste lagren.

Nanoil Heat Protectant Spray – en produkt för alla hårtyper

Eftersom produkten är baserad på vatten och inte olja, fungerar sprayen fantastiskt för alla hårtyper. Oavsett om du har lockigt, fint eller tjockt hår kommer du att älska effekten. Detta bekräftar tusentals användare i kommentarer och recensioner.

Det finns ett till användningsområde för denna spray, nämligen som solskydd under sommaren. Du kan till exempel applicera sprayen innan du går till stranden för att skydda mot solen.

bästa värmeskyddande spray Nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray – vilka fördelar ger det håret?

Tack vare hydrolyserat silkprotein ökar sprayen hårets glans och ger fantastisk förskönande effekt. Dessutom stärker proteinerna håret på djupet och reparerar. De tillsatta polymererna ger högt skydd mot temperaturer upp till hela 220℃! Detta gör produkten till ett mångsidigt hjälpmedel som skyddar mot den varma luftströmmen från en hårtork, men också supervarma plattångar. 

Hur använder man Nanoil Heat Protectant Spray?

Vi rekommenderar att du kammar ut håret först så att produkten sjunker in ordentligt. Spraya sen på håret från ett relativt kort avstånd från håret. Du behöver inte applicera den på hårbotten. Det är fantastiskt att produkten absorberas fullt nästan omedelbart, utan att lämna efter sig en fettig beläggning. Du kan fortsätta med att föna eller värmestyla håret direkt. Nanoil Heat Protectant Spray kan användas på torrt eller fuktigt hår.

Nanoil Heat Protectant Spray – Sammanfattning

Vi är inte överraskande över de strålande recensionerna. Detta är ännu en briljant kosmetikaprodukt från Nanoil. Den fungerar fantastiskt på alla hårtyper och levererar högeffektivt skydd mot värme. Vi rekommenderar det starkt! Du kan enkelt skaffa ditt värmeskydd via www.nanoil.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *