Dags För Vackra Och Långa Ögonfransar! Transformera Ditt Utseende med Nanolash Lash Lift Kit!

De flesta kvinnor drömmer om att få naturligt vackra ögonfransar. Dock är det oftast omöjligt med vanliga produkter. Du bör prova Nanolash Lash Lift Kit istället och göra dig redo för fantastiska resultat!

Hur gör man ett franslyft hemma? Nanolash Lift Kit kommer till undsättning!

Franslyftbehandlingen är trots att det ser svårt ut, inte särskilt komplicerat alls. Även om de flesta utförs i professionella salonger, kan det utföras hemma tack vare produkten från Nanolash!

Märket har släppt ett unikt kit som säkerställer att du får otroliga resultat. Det består av tre produkter (10 påsar x 0.5 ml av varje produkt), samt silikonstänger i tre storlekar och franslyftlim som används för att fästa dem. Självklart inkluderas andra tillbehör som behövs för applicera produkterna. 

Hur utför man ett franslyft hemma med kittet från Nanolash? Det är busenkelt! Du behöver:

  • ta bort smink från fransarna noggrant;
  • separera de övre fransarna från de undre med hjälp av särskilt formade ögonlappar;
  • fäst stängerna av önskad storlek med hjälp av limmet som medföljer i kartongen. 

Applicera succesivt produkterna i ordningen de är numrerade, från ett till tre. Vardera bör låta verka på fransarna 7-10 minuter. Efter den här processen, dra bort stängerna så kan du beundra dina vackra, långa, böjda och tjocka fransar!

Vad är det som gör att Nanolash Lash Lift Kit är den perfekta lösningen för varje kvinna?

Franslyftkittet från Nanolash är en komplett och professionell produkt. Självklart betyder inte detta att endast erfarna fransartister kan använda det. Det är designat för att vem som helst ska kunna använda det, utan tidigare erfarenhet. 

Innehållet i de inkluderade produkterna kan sägas vara den största fördelen med kittet. De innehåller noggrant utvalda naturliga ingredienser som vårdar dina fransar på djupet. Du kan uppnå en två-i-ett-effekt. Fransarna kommer inte bara att se bättre ut, de kommer även att bli vårdade och återuppbyggda på djupet

Att lyfta fransarna hemma är också ekonomiskt. Hela Nanolash Lash Lift Kit låter dig genomföra så mycket som 10 franslyftbehandlingar. Då kan man enkelt räkna ut att kostnaden av en behandling hemma är lägre än på en vanlig salong. 

Glöm även inte att franslyftsbehandlingen behöver repeteras ungefär var åttonde vecka. Mycket beror på ursprungsskicket av fransarna, även om skadade fransar också kan återställas snabbt med den här metoden. 

Ögonfranslyft och lamineringssats

Vilka resultat får man av ett franslyft med Nanolash Lift Kit?

Om du väljer att lyfta dina fransar hemma kan du förvänta dig en omedelbar effekt. Direkt efter du tagit bort stängerna kommer du att kunna se:

  • blanka fransar;
  • böjda fransar;
  • noterbar restaurering och återfuktning av fransarna;
  • tjockare och kraftigare fransar.

Dessutom kan även naturligt korta fransar som brukar vägra styling förväntas få otroliga effekter av lyftet. Kort och gott behöver du förmodligen inte din fransböjare igen. 

Franslyft hemma

Franslyft hemma med Nanolash Lash Lift Kit – summary

Att lyfta fransarna hemma var tills nyligen bara något man kunde drömma om. Men, tack vare Nanolash har allt förändrats. Hemma-franslyftkittet har blivit svaret på problemet för tusentals kvinnor. 

Den kompletta och professionella produkten låter dig få salongsvärdiga resultat utan att lämna hemmet. Varje kvinna kommer att uppskatta att se sina fransar se längre, tjockare och mer återfuktade ut. 

Det är värt att övertyga sig själv att franslyftkittet från Nanolash kan fungera otroligt bra, oavsett dina fransars nuvarande skick. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *