Hur ser man fräsch ut utan smink?

Du har precis gått upp, och du ser redan trött ut på grund av mörka cirklar under ögonen efter en rastlös natt. Oroa dig inte! Som tur är finns det bra sätt att se fräsch ut. Det bästa är att du kan prova alla metoder hemma.

Trötthet, mörka cirklar under ögonen och svullnad beror på rastlösa nätter. De försämrar ansiktets utseende, och vi måste ofta täcka dem på morgonen genom att sminka oss snabbt medan vi kämpar mot klockan. Vad kan hjälpa oss? Om du verkligen inte har tid för morgonrutinerna kan du använda ett av dessa två råd. Luta dig framåt, så att huvudet kommer närmare knäna. Du måste inte vara gjord av gummi, du behöver bara böja midjan lite. På detta sätt rinner blodet snabbare till huvudet och får hudens celler att andas. Huden blir mer rosa och strålande. Den andra metoden är att välja rätt kläder. Om du är trött bör du inte bära svarta blusar, utan kläder som påminner mer om din egen hudfärg. Det kommer få dig att se utvilad och energisk ut.

Om du har id över på morgonen kan du prova andra sätt att göra huden fräschare. Att tvätta ansiktet i vatten med iskuber främjar blodcirkulationen, och du känner dig vaken och avslappnad. Huden blir rosa, yngre och smidig. Kom ihåg att träning, särskilt ute i friska luften, inte bara är bra för att bränna kalorier. Rörelse får huden att andas, rensar kroppen på toxiner (som försvinner tillsammans med svett) och höjer endorfinnivåerna. Drick minst en liter vatten per dag för att återfukta kroppen och försena åldrandeprocessen. Återfuktad hud ser yngre och vackrare ut. Glöm inte att dricka ett glas vatten direkt när du har vaknat, på tom mage. På så sätt främjar du din metabolism. Hur kan du annars bli av med mörka cirklar under ögonen efter en rastlös natt? Lägg två skedar i frysen i 10 minuter. Lägg dem sedan mot huden runt ögonen och på ögonlocken. Blodcirkulationen förbättras, de mörka cirklarna och svullnaden kommer att försvinna, och huden ser fräsch och strålande ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *