Fantastisk hud: Hur kan jag göra min hud lysande hela tiden?

Alla oss som älskar att se bra ut vill veta några av hemligheterna bakom att få otroligt vacker hy. Att få din hud att stråla är inte alltid enkelt, särskilt när livet ofta hindrar oss från att ta hand om oss själva som vi önskar. Att ha fantastisk hud börjar med att ta hand om oss själva, hudvård är inte bara för parfymeriehyllorna. Skönhet börjar med välmående hud.

Först och främst ska du vara noggrann med att identifiera din hudtyp för att få det bästa resultatet. Hudtyper är normal, fet, torr och blandad. Att veta din hudtyp är viktigt eftersom det underlättar för dig att välja lämpliga produkter som passar che verkar för just din hudtyp. Var noga med att inte använda produkter som är lämpliga för en helt annan hudtyp eftersom detta kan orsaka obehag eller motor din hud. Därför är det viktigt att följa rekommenderade rutiner för hudvård enligt din hudtyp.

Steg 1: Rengöring

Resultatet av din hudvård börjar med grundläggande rengöring. Rengöring är viktigt att göra morgon och kväll för att få bort smuts, olja och alla överskottsföroreningar som kan orsaka hudproblem. Rengöring stimulerar cirkulationen i ditt ansikte, vilket är far för att få hy som strålar. Försök att inte tvätta ansiktet för ofta för att undvika att orsaka torrhet eller irriterad hud, beroende på din hudtyp. Välj en rengöringsprodukt som är lämplig för din hudtyp och inte irriterar dig.

Steg 2: Exfoliering eller peeling

Huden förnyar sig hela tiden, men flagnande och många döda hudceller kan hindra din hud från att se fräsch och lysande ut. Genom att exfoliera eller peela bort döda hudceller ökar du cirkulationen, vilket leder till fräschare och mer ungdomlig hy. När du exfolierar, försök att inte använda något som är för skrapigt för att inte skada din hud, utse hudens känslighet. När du exfolierar, följ upp med en fuktcreme för att förse din hud med fukt eftersom exfoliering kan torka ut huden.

Steg 3: Ansiktsmasker

Masker är en viktig del av din hudvårdsrutin eftersom de är utformade för att behandla specifika hudproblem. En professionell ansiktsmask eller spa-mask kan lura din hy genom att försvinna upp till 10 år. Ansiktsmasker innehåller ofta ingredienser som alger, kollagen och grönt te som återfuktar och förbättrar uppstramningen av huden. Ansiktsmasker är också kända för att minska irritation och inflammation som har orsakats av oförsiktig hudvård. Det är viktigt att köpa masker som passar din hudtyp och tålmodig att ta hand om dina hudproblem.

Steg 4: Förbättra åldrande

Du kan se yngre ut genom att anta rutiner för åldrande. För att minska fina linjer och rynkor kan du använda produkter som anti-aging-krämen och ansiktsolyckor. Användning av anti-aging-produkter kan minska fina linjer som kan ge dig en ungdomlig glöd. Ansiktsolycker ger även extra hudförtunnande, även kollagenprodukter för att återfukta huden och ge huden en fräsch och strålande glöd. Applicering av krämer med högt A- och E-vitamin är mycket användbart för att förhindra åldringsstörningar.

Steg 5: Matval

Kosten har en enorm inverkan på hudens hälsa. Lägg till mycket frukt och grönsaker i din kost eftersom de innehåller antioxidanter som är mycket viktiga för att skydda mot skador på huden. Några fantastiska antioxidanter som du bör äta dagligen för att få din hy att se fräsch är bär, grönsaker, nötter och frön. Naturliga produkter som mjölk, ägg och ost är också användbara om du vill lyckas med den strålande looken du söker. Lägg också till fullkorn och fettfattiga mejeriprodukter i din kost för att få fantastiska resultat.

Steg 6: Drick massor av vatten

Vatten är livsviktigt för människor, framförallt för sjukvård. Några av de största hudsynderna vi gör är att inte dricka tillräcklig mängd vatten. Vatten ger inte bara näring till huden, det hjälper även till att absorbera näringsämnen som krävs för att få glödande hy. Uppfordran är att dricka minst 2 liter vatten varje dag för att få den lysande looken du vill ha. Och undvik att dricka för många kolhydrater- och sockerfria drycker eftersom de har en tendens att köra upp vätskebalansen i kroppen.

Steg 7: Sov och stressa

Får oss att sova ordentligt är en måste för att undvika premieproblem som puffighet och mörka cirklar runt ögonen. Försök att få 7-9 timmars sömn varje natt och slappna av, sömn är mycket viktig för att upprätthålla en hälsosam hud. Stress är också en av de största orsakerna till problem med huden som acne och åldersfläckar. Försök att hålla stress under kontroll genom att undvika att ta för mycket arbete, ta regelbundna promenader och ta hand om dig själv hela tiden. Att hålla stress under kont