Uppgraderad skönhetsrutin med Nanoil ricinolja

Letar du efter den bästa skönhetsoljan för ögonfransar, ögonbryn och hårväxt? Då har du precis hittat den. Nanoil ricinolja är en perfekt sådan som tar din skönhetsrutin till nästa nivå. Den är känd och har använts i många år, men gör nu en återkomst och säljer slut. På grund av oändliga användningsområden är det en fantastisk ansiktsrengöring, naturligt nagelbalsam eller förstärkare för färgat hår.

Nanoil Ricinolja, Ricinus communis fröolja: 100 procent ekologisk, kallpressad, oraffinerad, och dess kvalitet är bekräftad av Ecocert-märkningen. Den utvinns ur fröna från ricinusväxten. De noggrant utvalda ingredienserna gör det till en extremt högklassig skönhetsprodukt med alla ämnen som är värdefulla i denna exotiska växt.

Vad är den rik på och hur fungerar den?

Ricinolsyra utgör 90 procent av ricinolja och finns inte i någon annan olja. Oljan är också rik på värdefulla omega-syror, vitamin A och E samt mineraler.

Nanoils ricinolja:

  • påskyndar tillväxten av hår, ögonfransar och ögonbryn.
  • har närande och stärkande egenskaper och stimulerar reparation.
  • har en rengörande effekt.
  • är ett naturligt mjukgörande ämne som upprätthåller optimal återfuktning.
  • slätar ut, mjukgör och ökar glansen i håret.
  • gör håret något mörkare.
  • har antibakteriella, antiseptiska och svampdödande egenskaper.
  • stärker och reparerar extremt skadade naglar.

Hur använder man den?

# i hårvård

Nanoil ricinolja i hårvård

Använd ricinolja för oljebehandling av håret – den stärker och vitaliserar snabbt ditt hår. Denna produkt eliminerar risken för håravfall, ger motståndskraft och upprätthåller optimal återfuktning. Du kommer också att njuta av långvarig glans eftersom oljan förstärker hårets färg. Genom att smörja in den i hårtopparna får du den att fungera som ett effektivt serum som skyddar dem mot klyvning och andra skador.

# i ögonfrans- och ögonbrynsvård

Nanoil ricinolja i ögonfrans- och ögonbrynsvård

Nanoil ricinolja stimulerar snabbare tillväxt av bryn och fransar, gör hårstråna något mörkare och ger extrem volym. Det är ett naturligt balsam som ger motståndskraft, stärker och ökar glansen. Att dina egna bryn och fransar är långa och tjocka? Det går att uppnå!

# i kroppsvård

Nanoil ricinolja i kroppsvård

Eftersom ricinolja är tjock är det sällan som den används på huden över hela kroppen. Det är bra att använda den till en varm blötläggning av naglarna för att reparera skadade naglar och förebygga ytterligare skador. Oljan mjukar också upp nagelbanden och gör huden på händerna slät och smidig.

# i ansiktsvård

Nanoil ricinolja i ansiktsvård

Tack vare starka antibakteriella och antiinflammatoriska effekter hjälper Nanoil ricinolja dig att bli av med ihållande akne och andra ojämnheter. Använd den för oljerengöring, blanda den med andra oljor och använd den sparsamt. Den tar bort de mest feta resterna, damm, gifter och vattenfast smink.

Denna helt naturliga och mångsidiga produkt kommer att ersätta många skönhetsartiklar. Eftersom den är 50 ml kommer den att räcka långt. Använd den på det sätt du vill och behöver, så kommer den att fylla sin roll som en sann expert. Nanoil är ett varumärke som erbjuder de bästa lösningarna för att återfukta, ge näring och återuppliva vår hud, våra naglar och vårt hår. Uppgradera gärna din skönhetsrutin och prova andra oljor från Nanoils sortiment.

Gör en beställning på nanoil.se och se vacker ut på ett naturligt sätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *