Populära Mascaras Test. Vilka fungerade egentligen?

Mascaror är några av de mest populära sminkprodukterna. Ett stort utbud av dem kan hitta i varje varuhus. Dessutom har praktiskt taget alla skönhetsmärken redan släppt sin version av den ”perfekta” mascaran. Men det visar sig att vårt stora test bara har identifierat 4 produkter som verkligen uppfylla sin uppgift. Det är värt att lära känna dem bättre!

Vilka mascaror provade vi?

Det stora testet av populära mascaror inkluderade de flesta märken och populära val. För att fastställa de fyra bästa mästarna, övervägde vi följande faktorer:

mascarans hållbarhet när det gäller att flaga av, smula sönder och kladda,
borsten som följde med produkten – främst när det gäller dess form,
produktformeln och om den innehåller ingredienser som naturligt ger näring åt fransarna.

Valet var förstås inte det lättaste. Många sminkprodukter är verkligen av intresse för kvinnor. Vinnarna av följande ranking förtjänar dock en stor applåd!

TOPP 4 mascarorna som kan uppfylla förväntningarna hos även de mest krävande kvinnorna!

Kvinnor har stora förväntningar när det kommer till mascara. Det är dock inte förvånande. Dessa produkter är högt värderade, så kvinnor har rätt att vara mycket krävande i det här fallet.

Så låt oss lära känna TOPP 4-mascarorna som uppfyller dessa moderna krav!

1. Nanolash mascara

bästa fransmascaran

Den hedervärda förstaplatsen går till Nanolash mascara. Det här är en premiumkvalitetsprodukt som är teoretiskt oslagbar – åtminstone enligt användarnas recensioner som publicerats på nätet. Till en början är det värt att notera att de positiva recensionerna hänvisar till båda varianterna av produkten, dvs.

Nanolash mascara är en långvarig produkt. Användarna behöver inte kämpa med några produktrester eller att mascaran flagnar av fransarna. Det är också värt att notera att Nanolash mascara inte kladdar i kontakt med fukt.

En unik borste är en ytterligare fördel med denna produkt. Den designades för att lätt kunna nå även de kortaste fransarna i ögonhörnet. Den perfekta formen går hand i hand med högkvalitativa silikon den är gjord av. Detta gör att du kan belägga fransarna med produkten jämnt utan att behöva oroa dig för att klumpa ihop dina fransar.

2. Lashcode Mascara

En förlängande och förtjockande mascara, Lashcode Mascara visade sig också vara en av de bästa produkterna i rankningen. Detta är en produkt som sedan lanseringen har fått stort erkännande i de flesta kvinnors ögon.

Om vi ville beskriva denna mascara i de enklaste termerna kan vi säga att den sticker ut på grund av dess:

  • hållbarhet – Lashcode Mascara flagnar inte eller smulas sönder när den bärs, produkten kladdar inte heller i kontakt med vatten även om den inte är helt vattentät;
  • en välformad borste av silikon som separerar fransarna exakt.

Lashcode Mascara är också en av de bästa produkterna för vardags franssminkning.

3. Chanel Le Volume

Chanel Le Volume är en mascara med förtjockande egenskaper. Detta är en produkt som också förtjänar att ta den hedervärda platsen i rankningen av de bästa mascarorna. Först och främst bör du veta att denna mascara finns i många färgvarianter. Den är också väldigt hållbar. Den slits inte av eller smulas sönder när den bärs. Ändå är det bättre att inte bära det till bastun, eftersom det börjar kladda i kontakt med fukt.

Vad gäller borsten är den däremot ganska standard. Det kan inte sägas att det försvårar applikationen, åt andra sidan gör det inte heller mycket lättare.

4. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume är också en av de bättre franssmink produkterna. Detta är en annan förtjockande mascara som är tänkt att lyfta fransarna och lägga till volym från roten till spetsarna. Faktum är dock att användarna uttrycker oro över produktens hållbarhet. I fallet med vissa användare började det flagna av i slutet av dagen när de ville ta bort sminket.

Det går dock inte att förneka att Maxi Lash So Volume mascara kommer med en ganska välformad borste. Borsten kommer i täta rader vilket gör att du kan separera fransarna bra. Det är värt att komma ihåg att mascaran har en ganska vattnig konsistens så den tar lite längre tid att torka.

Ranking sammanfattning

Mascara alternativ är nästan oändliga. Men bara några av dem kommer faktiskt att kunna säkerställa optimala resultat. Det är värt att ägna särskild uppmärksamhet åt Nanolash mascara. Det är verkligen en produkt som sticker ut från resten.

Kvinnor bör komma ihåg att rätt mascara kan hjälpa dem att uppnå önskat resultat. Av denna anledning är det värt att välja det med stort engagemang och omtanke. Som ett resultat kommer det inte längre att vara knepigt eller tråkigt att applicera franssmink!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *