Vi recenserar Cluster Fransar From Nanolash – DIY Eyelash Extensions

Finns det en definition av perfekta ögonfransar? Visst måste de vara långa, tjocka och definierade. Moder Natur var inte snäll mot oss alla i detta avseende. Många kvinnor har stora problem med klena ögonfransar. Cluster fransar från Nanolash – gör-det-själv-kluster fransförlängning kan vara den bästa lösningen!

Hur kan du tjockna och förlänga dina naturliga ögonfransar?

Ögonfransar är mycket ömtåliga hårstrån. I genomsnitt är deras livskretslopp 3 till 4 månader. Efteråt ramlar de ut för att ge plats åt nya. Vid denna tidpunkt tenderar kvinnor att kämpa med sina glesa fransar och sin dåliga längd.

Naturligtvis, i det här tillståndet ser ögonfransar inte ut som bäst. Inte konstigt alltså att damer är sugna på att experimentera med olika fransbalsam och mascaror. Tyvärr är resultaten inte alltid tillfredsställande. Dessutom kan felaktigt utvalda smink bara ytterligare överbelasta klena ögonfransar.

En lösning har varit att applicera remsfransar varje dag eller att få semipermanent fransförlängning. Den första lösningen är tidskrävande, och den andra påverkar fransar negativt.

Nu kan du få klusterfransar för gör-det-själv-applicering hemma från Nanolash! De appliceras under naturliga fransar, ca 1 mm från fransraden, så att de inte skadar naturliga fransar. Dessutom tar applikationen bara 10 minuter och varar upp till 5 dagar.

Detta är en bra lösning för kvinnor som bryr sig om sina ögonfransar, utan att kompromissa med volymen!

lösögonfransar

DIY Lash Extensions – vad är denna produkt?

DIY Lash Extensions är en nyhet på skönhetsmarknaden. Dessa klusterfransar är designade för applicering hemma, vilket kan göras på ett ögonblick.

Gör-det-själv ögonfransförlängning finns i två varianter:

  • en förpackning – den innehåller 36 klusterfransar i 3 olika längder och 8 stilar att välja mellan;
  • Eyelash Extensions Kit – förutom visparna innehåller det även andra tillbehör som en bonder, en sealer, en remover och ett fransapplikator från Nanolash.

Det tar bara 10 minuter att applicera klusterfransar för gör-det-själv-applicering. Allt du behöver göra är att applicera bonder och vänta 30-60 sekunder tills den blir helt klibbig. Ta sedan tag i det färdiga frans klustret och applicera det cirka 1 mm från fransraden. Det rekommenderas att belägga fransarna med sealer för att bli av med det klibbiga lagret och säkerställa en ren finish.

Bara tre enkla steg skiljer kvinnorna från en förförisk blick.

lösögonfransar

Vilka är de största fördelarna med Nanolash kluster fransar för hemmaapplicering?

Nanolash cluster lashes för gör-det-själv-applicering kommer med många fördelar. Detta bekräftas av många positiva onlinerecensioner.

Gör-det-själv-kluster fransförlängning är mjuka, lätta och bekväma att applicera. Dessutom anpassar sig dessa frans kluster perfekt till ögats form.

Dessa förstklassiga lösfransar har högsta kvalitet på utförande. De deformeras inte eller rätas ut, plus att de kommer på en elastisk remsa som gör att du smart kan dölja kopplingen mellan vispen och naturliga fransar.

Det viktigaste med dessa klusterfransar är dock att du kan applicera dem på bara 10 minuter! Det är så länge det skiljer dig från din dröm om vackra, voluminösa fransar som framhåller dina ögons skönhet.

DIY Lash Extensions – en lösning för varje kvinna

DIY Lash Extensions är utan tvivel en produkt som förtjänar all den hype den får. Dessa fransar kluster låter dig uppnå ett spektakulärt resultat på mycket kort tid.

De är designade med varje kvinna i åtanke. Applikationen varar upp till 5 dagar och bör orsaka problem. Tack vare gör-det-själv-kluster ögonfransförlängning är det möjligt att utföra Russian Volume fransar, men också skapa en naturlig fransstil.