Bästa Värmeskydden för Hår [BÄST-I-TEST]

En bra värmeskyddsspray är en produkt som isolerar håret från de brännande temperaturerna som alla värmeverktyg genererar. Är det allt den gör? Inte riktigt. För att få mest ut av en värmeskyddsprodukt bör du hitta en som innehåller näringsämnen och med en fettfri formula. Det sistnämnda hjälper dig att undvika att förlora volym. Ett rimligt pris och en praktisk paketering med enkel användning är två andra egenskaper som kännetecknar ett värmeskydd av kvalitet. Vilka av de toppsäljande kosmetikaprodukterna uppfyller dessa krav? Svaret hittar du nedan.

Bästa Värmeskydden för Hår [BÄST-I-TEST TOPP]

1:a PLATS: Nanoil Heat Protectant Spray

VÄRMESKYDDANDE SPRAY nanoil

STORLEK: 6.76 fl. oz / 200 ml
BETYG: 
10/10

Det kraftfullaste skyddet för hår? Det är utan tvekan Nanoil Heat Protectant Spray. Denna produkt är ett fynd med tanke på allt den erbjuder. Nanoils spray innehåller högkvalitativa ingredienser och har bevisats skydda håret mot temperaturer på upp till hela 230 grader celsius. Detta innebär att den håller håret skyddat mot att brännas och torka ut oavsett vilket värmeverktyg du väljer. Silkesproteinerna i denna spray från Nanoil ger dessutom håret näring, lenhet och lyster. För att läsa omdömen från de som haft möjligheten att använda Nanoil Heat Protectant Spray, och för att läsa hela listan över fördelar, besök nanoil.se.

2:a PLATS: Davines Melu Hair Shield

STORLEK: 8.45 fl. oz / 250 ml
BETYG:
9/10

Väl utvalda ingredienser och en genomtänkt formula är två fördelar med denna relativt dyra värmeskyddsprodukt som tillverkats av det världskända märket Davines. Melu Hair Shield har utformats för långt och axellångt hår, och förväntas tämja ostyriga hårstrån som förstör din frisyr. Intressant nog har detta värmeskydd förmågan att hantera knutar samt ökar tiden det tar för håret att torka. Formulan är ganska unik och har ett extrakt från villalba linsfrön. Vad är det som är speciellt med det? Villalba linsfrön innehåller serin och glutaminsyra som tillsammans arbetar ungefär som keratin genom att återuppliva håret och fylla igen sprickor i skaften.

3:e PLATS: Kevin Murphy Ever Smooth

STORLEK: 5.07 fl. oz / 150 ml
BETYG: 
8/10

Varför är Kevin Murphys kosmetika så prestigefylld? Vissa menar att deras popularitet beror på deras genomtänkta recept med unika ingredienser. Om du är ett fan av Kevin Murphy som varumärke, kommer du förmodligen också att gilla denna speciella värmeskyddsspray. Varför? Eftersom precis som med andra produkter lanserade av detta varumärke, så är även denna berikad med unika, växtbaserade ingredienser som träbark, citronasp och vit cypress. Formulan har givetvis fler funktioner än att bara skydda håret mot värme. Denna produkt fyller på håret med näring och gör det starkare och snyggare. Om du inte stör dig på det höga priset kommer du att älska värmeskyddet Kevin Murphy Ever Smooth.

4:e PLATS: Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

STORLEK: 2 fl. oz / 60 ml and 8.45 fl. oz / 250 ml
BETYG: 
7/10

Denna produkt är en riktig godbit för de som gillar oljerika recept. Bumble and Bumble erbjuder en värmeskyddsspray som riktar in sig på problem med extremt torrt och skadat hår. Blandningen av sex växtbaserade oljor hjälper till att återställa ett vackert utseende på trött, stelt och sprött hår. Trots att Hairdresser’s Invisible Oil kan visa sig vara lite för tung för lågporöst hår, bör den fungera hur bra som helst för alla andra. Vilka är fördelarna med produkten? De flesta användare pekar på en exotisk doft som får dem att välja att använda detta värmeskydd varje dag.

5:e PLATS: Philip B Thermal Protection Spray

STORLEK: 2 fl. oz / 60 ml and 4.2 fl oz / 125 ml
BETYG: 
6/10

Detta är ännu en fantastisk värmeskyddspray som kommer i två storlekar. Även denna produkt innehåller en oljeblandning som passar bäst till skadat och överprocesserat hår som behöver oljor för att bli friskare och snyggare. Vilka växtbaserade oljor finns i Philip B Thermal Protection Spray? Olivolja, sheasmör, jordnötsolja, sesamolja, söt jojoba-mandelolja och saffranolja. Värmeskyddet i denna oljerika produkt är riktigt imponerande. Samma gäller de extra effekter som erbjuds, bland annat reparation av skador och synligt starkare hår. Detta gör håret mer resistent mot yttre angrepp.