Yoskine In-Yo Technology: Ansiktsbehandlingar i portionsförpackningar

Yoskine är ett uppskattat kosmetiskt varumärke från den lyxiga tillverkaren Dax Cosmetics. De koncentrerade ansiktsbehandlingarna i portionsförpackningar är en vårnyhet som tagits fram i samarbete med japanska kosmetikalaboratorier – Rohto Pharmaceuticals. Vari ligger innovationen i de tre sovmaskerna från Yoskine?

Yoskine In-Yo Technology har lanserat tre produkter, det vill säga flerfunktionella ansiktsbehandlingar i engångsförpackningar. Tekniken i Yoskines kosmetika baseras på två uppvägande produkter, som antyds i produktens namn. In-Yo motsvarar den japanska filosofin om Yin och Yang, vilket inspirerade de vetenskapsmän som samarbetade för att ta fram Yoskine.

In-Yo, uppvägande produkter

Den revolutionerande kombinationen av intercellulär avgiftning och föryngrande egenskaper i Yoskines In-Yo Technology har överraskande effekter, nämligen en ungdomlig glans, rengöring, utsuddande av rynkor, och naturlig fräschhet. Ordentlig koncentration av aktiva ingredienser och det lyxiga receptet som ledde till att ta fram ansiktsmasken ger en möjlighet att kontrollera appliceringen genom att observera maskens färg.

In’Detox – avgiftningen baseras på alfaglukos, dvs. hudcellernas naturliga rengöring. Det ger cellerna en längre livslängd och främjar en mer effektiv absorbering av kosmetikans vårdande ingredienser.
Yo’Active – förser hudcellerna med aktiva ingredienser och har en mycket stark föryngrande effekt.

Yoskines behandlingar

Den professionella omvårdnaden i förpackningarna har inspirerats av japanska behandlingar i den dagliga hudvården, och erbjuder ett lyxigt sätt att ta hand om huden. Yoskine presenterar tre ansiktsmasker som hanterar olika hudproblem och har olika recept, men alla är lika effektiva.

  • Yoskine Kirei Lifting – mjukgör i tre steg: helgen, en snabb föryngrande behandling som innehåller tre sovmasker för applicering på fredag, lördag och söndag kväll.
  • Yoskine Classic Lift Peptide fyller djupa rynkor i två steg, dvs. en behandling med safirskrubb och en ansiktsmask med peptider som fyller i rynkor.
  • Yoskine Asayake Pure; djup rengöring av porerna i två steg. En rengörande vulkanisk behandling som rengör porerna och gör huden mattare tack vare peeling med zeolit, och en svart ansiktsmask med lava.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *