Hur Fixar man Skadade Naglar? Prova 4 Simpla Steg!

Tror du att det är utmanande och tidskrävande att reparera skadade naglar? Så måste det inte vara! Allt du behöver är lite tid på kvällen och 4 simpla steg. Låt oss guida dig igenom behandlingen av de mest skadade naglarna.

1. Gnid in Nagelplattan med Olja

Fördelarna med naturliga oljor är vida kända. Vi känner alla till deras effekter på hud och hår. Vet du hur många oljor som även kan förbättra dina naglar? Genom att gnida in nagelplattan med ricin-, argan-, mandel- eller avokado-olja regelbundet både förhindrar sprickor och torrhet, och gör naglarna vackra och elastiska igen. Gnid in dina naglar med din favoritolja varje kväll – du kommer att häpna över effekterna efter bara en vecka!

2. Skadade Naglar Älskar Dessa Blandningar!

Är dina naglar torra och skadade av gel? Förutom att gnida in dem med olja kan du prova att blötlägga naglarna i ett nagelvatten som fungerar riktigt snabbt. Vi rekommenderar att du provar två kraftigt närande och förskönande nagelvatten.

Olivolja och Citron

Värm 1/4 glas med olivolja och häll i en liten skål. Pressa i saften från en halv citron. Blötlägg naglarna i 15 minuter. Torka dem med en handduk. Gör detta två gånger om veckan.

Olivolja och Fräken

Ta ett litet glas eller en liten skål och fyll med ett halvt glas olivolja och två skedar torkade fräken (du kan till och med plocka egna om möjligt). Koka upp vatten i en kastrull och håll skålen med olivolja och fräken över så att ångan värmer din blandning aningen – ställ den över ångan i ungefär en timme. Låt den svalna och blötlägg naglarna i 15 minuter. Upprepa blötläggningen minst en gång i veckan.

3. Nagelbalsam för Fin Färg och Näring

I dag erbjuds flera nagelvårdande produkter som klarar av att kamouflera naglarna och ge dem färg. Om din naglar har rester från gammalt nagellack eller blivit gulaktiga, skaffa ett nagelbalsam som ger en delikat färg. Dessa produkter är ofta mjölkvita, beiga eller rosefärgade. När du applicerat produkten blir naglarna mycket snyggare och får vitaminer, keramider, kalcium och andra viktiga ingredienser som förbättrar reparationen. De bästa balsamen sitter kvar i upp till hela 7 dagar.

4. Torra Kanter? Gör Dem Mjukare med en Bra Kräm!

Torra kutikulor (även kallat ”den fria kanten” på naglarna”) är väldigt vanligt. Det blir bara värre när man klipper dem eftersom de växer tillbaka fort och blir tjockare. I stället för att klippa – skaffa en bra kräm! Skaffa en kvalitetskräm som återfuktar kutikulan och hindrar att kanterna växer ut för snabbt. Regelbunden applicering av bra produkter håller den fria kanten mjuk och återfuktad. De ger också näring till nagelplattorna och är bra att använda i kvällsrutinen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *