Torrt hår? Återfuktande algbalsam från Nanoil är den bästa hårbehandlingen för dig!

Är du trött på torrt och stelt hår som är hemskt svårt att kontrollera? Har ditt hår tappat elasticitet och glans? Det kan du fixa! Nu kan du förbättra ditt hår nästan omedelbart tack vare ett superlätt balsam med bevisad effektivitet. Möt Nanoil – ett hårbalsam med tvåfaser, berikat med alger.

Torrt Hår: Hur räddar man det?

Här kommer några goda nyheter: Torrt hår kan räddas! Ja, det är en lättnad. Allt du behöver göra är att använda rätt hårvårdsprodukter och skära ned på värmestyling (till exempel daglig användning av plattång). Ett bra balsam både reparerar skadat hår och håller det skyddat under dagen. Om du vill reparera torrt hår, bör du komma ihåg att luftströmmen från din hårtork inte får överstiga 40 grader C. Högre temperaturer torkar ut håret, vilket leder till skador.

Nanoil Algae Hair Conditioner: Ett balsam som gör skillnad

Den första distinkta egenskapen hos detta balsam lanserat av Nanoil är uppsättningen av utmärkta ingredienser – de återfuktar på djupet och förbättrar både tillstånd och utseende på håret. Ett annat stort plus med denna hårvårdsprodukt är texturen. Detta är en spray-mist som är busenkel att applicera. Tack vare att det är en lättanvänd och tunn produkt, tynger inte balsamet ned håret. Balsamet täcker håret jämnt med en näringsrik mist. Slutligen kan Nanoil Algae Hair Conditioner appliceras flera gånger om dagen, vilket innebär att produkten erbjuder dygnet-runt-stöd även för extremt torrt hår. Hur är detta möjligt? Helt enkelt för att håret får en långvarig portion av fukt hela tiden – Nanoil ger näring åt hårstråna i 24 timmar!

Nanoil Algae Hair Conditioner och ingredienser som återfuktar och ger näring

Ditt hår kommer att älska Nori-algextraktet. Dessa röda alger är vanligtvis den mest rekommenderade typen av alger vid hårvård. De både återfuktar på djupet och har förmågan att fylla på håret med näringsämnen. Dessa extraordinära effekter hade inte varit möjliga utan havsmineralerna som är en viktig beståndsdel av Norialger. Med deras ovärderliga hjälp skyddar Nanoil håret från skadliga UV-strålar och levererar fukt för elastiskt och starkt hår.

En annan – definitivt inte lika uppenbar – ingrediens som Nanoil Algae Hair Conditioner består av är ricinolja. Detta naturliga växtämne har ingen jämlike när det gäller hårreparation. Ingrediensen fixar och förstärker håret och skyddar samtidigt håret från rot till topp.

Eftersom det är typiskt för torrt hår att tappa elasticitet, spänst, fukt och glans, har Nanoil också använt sig av det mirakulösa pantenol. Denna transparenta vätska förenklar kamning och gör håret supermjukt. Pantenol är känt för att förebygga trassel, vilket är skälet till att hår som behandlas med denna substans blir mycket mer hanterbart.

Egenskaper hos Nanoil Algae Hair Conditioner

  • Detta är ett tvåfasbalsam, vilket är skälet till att det är så rinnigt. Och tack vare denna egenskap kan Nanoils balsam ta sig genom kutikulans lager för att reparera och ge näring åt håret inifrån.
  • Det är ett otroligt lätt balsam, vilket innebär att det inte tynger ned håret. I stället levererar produkten långvarigt skydd.
  • Det vårdar håret i 24 timmar. Detta balsam förser håret med kontinuerlig fukt och skydd mot UV-strålar, stark vind och extrema temperaturer. Under vintern motverkar Nanoil Algae Conditioner de negativa effekterna på hår som förknippas med uppvärmda, torra rum. Detta förhindrar i sin tur statiskt och frissigt hår.

Hur använder man Nanoils balsam med alger?

Det är busenkelt att använda Nanoil Algae Hair Conditioner. Du behöver bara spraya det över nytvättat, fuktigt hår. Den rika misten sätter sig på hårstråna så att de näringsgivande substanserna kan sjunka ned under kutikulan. Effekten? Återfuktat, glänsande och starkt hår! Du kan var så säker på att Nanoil ger ditt torra hår näring på djupet och fyller det med fukt. Om du vill kan du applicera produkten ett par gånger under dagen.

hårbalsam med alger Nanoil

Var köper man Nanoil Algae Hair Conditioner?

Nätet utgör det mest praktiska alternativet för shopping. För att spara tid, besök [nanoil.se], där du hittar hela serien av återfuktande algprodukter för hår. Prova på den rika, näringsgivande hårinpackningen och micellärschampot som berikats – så klart – med alger. Originalprodukter från Nanoil erbjuder dig skönhetsprodukter av högsta kvalitet med de finaste ingredienserna som ger dig ett vackert, starkt och friskt hår. Kolla in Nanoils sortiment: flytande keratin, flytande silke, naturliga och kallpressade vegetabiliska oljor för kropp och hår, och kosmetika som motverkar håravfall och främjar hårväxt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *