Ghasel Maltese Honey Body Cream – en daglig portion vitaminer för din hud

Denna imponerande produkt regenererar, återfuktar och återställer en vacker glöd i din hud – Ghasel Maltese Honey Body Cream imponerar hudvårdsvärlden med sitt naturliga innehåll och det stora antalet av mineraler.

Ghasels uppfinning är rik på vitamin E och vitamin B12, men också aktiva växtbaserade substanser. Den eliminerar känslan av torrhet och återfuktar huden hela dagen. Det räcker med en liten mängd kräm på ren, torr hud för att märka de underbara resultaten av djupt återfuktad hud redan efter första användningen!

Mata din hud med maltesisk honung av högsta kvalitet. Ghasel Maltese Honey Body Creams innehåll har valts ut noga och består bara av högkvalitativa växtbaserade ingredienser. En produkt som är rik på dessa värdefulla ingredienser har regenererande och åtstramande kvaliteter som är effektiva på skadad hud.

Ghasel Maltese Honey Body Cream absorberas fort av huden och lämnar inte efter sig någon fet, obekväm hinna på huden. Den har utformats för alla hudtyper och rekommenderas framförallt för mogen och torr hud. Honungskrämen accelererar regenerering, gör huden len och fast, minskar rynkor och eliminerar celluliter.

Bland de naturliga ingredienserna hittar vi timjanhonung, sheasmör, avokadoolja, ringblomsextrakt, marshmallow rotextrakt, hästkastanjextrakt, vegetabiliskt glycerin.

·    Timjanhonung – tack vare dess innehåll av glukos och fruktos, återfuktar den torr hud briljant.

·    Sheasmör – oljar upp huden och hjälper den att behålla vatten i epidermis genom att skapa en blockering på ytan.

·    Avokadoolja – adderar lyster och lenhet till huden, tack vare dess biokompabilitet med människohuden stärker den ”intercellulärt cement”

·    Ringblomsextrakt – minskar irritation, solskador och irritation efter rakning

·    Marshmallow rotextrakt – har antibakteriella, anti-inflammatoriska och lindrande egenskaper

·    Hästkastanjextrakt – förbättrar blodcirkulationen, syresätter, stärker cellväggarna, förhindrar bildningen av ”ådernät”

·    Vegetabiliskt glycerin – gör huden len och ger den en barriär mot kyla, vind och sol

Varför är Ghasel Maltese Honey Body Cream så speciell?

Det beror helt och håller på den maltesiska timjanhonungen som skapas i dess lila blommor. Rubinfärgen är skälet till att den påminner oss om färgen på eld.

·   Den innehåller högst mängd vitamin C av alla honungssorter

·   Den har antibakteriella, anti-inflammatoriska och lindrande egenskaper

·   Den är rik på vitaminer, flavonoider och aminosyror

·   Den förbättrar blodets mikrocirkulation och syresätter hudcellerna

…och den härliga doften av timjanhonung kombinerat med ringblomma! Det är ett rent nöje att använda den!

Positiva recensioner på internet är det enda beviset du behöver – Maltese Honey Body Cream älskas av mängder av kvinnor.

”Jag har använt den i 2 veckor och är väldigt nöjd med resultaten!!! Huden är lenare än någonsin och jag använder också en ansiktsåterfuktare och en toner med ringblomma som gör underverk med min känsliga hud <3” – Claudia, 33 år gammal

,,Produktserien av honungsbaserade produkter från Ghasel är nummer 1 för mig!!! Särskilt kroppskrämen. Jag rekommenderar den starkt!!” – Nina, 51 år gammal

,,WOW! En fantastisk produkt med honung i sig :)” – Susanna, 22 år gammal

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *