Allt du behöver veta om Rare Beauty av Selena Gomez

Skönhetsvarumärken som lanserats av celebriteter bara stiger i popularitet. Selena Gomez anslöt sig nyligen till trenden med sitt märke Rare Beauty. Vad skiljer det från andra märken? Vad erbjuder sortimentet och var kan man köpa det? Svaren på dessa frågor och andra hittar du nedan.

Rare Beauty – ett varumärke med ett uppdrag

I filmklipp som Selena Gomez publicerat och på varumärkets officiella hemsida, lär vi oss att Rare Beauty skapades för att människor ska sluta jämföra sig med varandra, och i stället fira varje människas unika skönhet. Selena har förklarat att ”Rare” i varumärkesnamnet står för att motverka perfektion och orealistiska skönhetsideal som marknadsförs i sociala medier.

Selena förklarar vidare att hon spenderat en stor del av sitt liv i sminkstolar för artister (på grund av hennes yrke) och därför alltid associerat sminkning med en härlig stund. Hon spenderade några år på att skapa sitt skönhetsvarumärke, och hon var fullt medveten om vad hon ville. Hon tycker att smink ska lyfta vår individuella skönhet i stället för att kopiera någon annans.

Vilka kosmetikaprodukter hittar man i Rare Beauty’s sortiment?

Grundaren av varumärket har understrukit faktumet att de vill skapa kosmetika som smälter in i huden och nästan är omärkbart. Därför hittar du en hel del flytande produkter och unika produkter som krämiga ögonskuggor och rouge som ser ut som läppbalsam.

Flytande highlighters finns tillgängliga i 8 olika nyanser. Dessa är väldigt effektiva och bara en droppe kan få huden att skina.

Läppstift och läppglans finns givetvis också i sortimentet – som individuella produkter eller i set. Det finns 8 läppstift med en sammetsmjuk matt finish.

Den största succén är deras foundation i 48 nyanser! Det är verkligen något helt nytt på marknaden och alla kan säkerligen hitta något som passar i en nyans som matchar deras hy perfekt. Trots att de är subtila, täcker de helt fantastiskt och återfuktar huden perfekt. Förutom foundation finns det också en stor samling concealers – också dem i 48 nyanser och 3 toner: varm, kall och neutral. Varumärkets officiella hemsida ger dig möjligheten att hitta något som matchar din hud perfekt.

En annan produkt för ögonen är en dubbelsidig ögonbrynspenna med mascara för ögonfransar. Här kan du välja mellan 8 färger. Det finns också en svart, matt eyeliner.

Märket erbjuder dessutom borstar för concealern och ögonskuggorna.

Som du ser täcker Rare Beauty hela sminkarsenalen!

Var köper man produkter av Rare Beauty?

Du kan lägga din beställning på den officiella hemsidan på rarebeauty.com eller på amazon.com. När det gäller fysiska butiker kan du leta efter produkterna i Sephora – en kosmetikabutik som finns i många länder.

Rare Beauty främjar ökad medvetenhet om psykisk ohälsa

En av företagets grundstenar är att varumärket lanserat en särskild fond vid namn Rare Impact Fund. Varumärket har som mål att samla in 100 miljoner dollar på 10 år som ska tillägnas stöd av psykisk ohälsa i drabbade områden. På varumärkets officiella hemsida hittar du separata sidor med artiklar, expertkontakter och kostnadsfria kontaktlänkar för personer med emotionella och psykiska besvär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *