Rengörande lera? Powercleanse™ Daily Dual Cleanser från Glamglow

Du har nog aldrig sett något liknande! Rengörande lera för ansiktet. Är det ett bra sätt att ta hand om ansiktet, eller bara ett till trick för att tillverkarna ska få våra pengar? Glamglow ger oss svaret i form av sin produkt Powercleanse™ Daily Dual Cleanser.

Det har visat sig att lera har en hel del värdefulla egenskaper. Det innehåller många mineraler, mikroelement, och rengörande ämnen som ansvarar för näring och antiåldrande. Det rensar toxiner, döda hudceller och rengör porerna. Leran lindrar irritation och inflammationer i huden, och gör den bättre tonad och mjukare. Det kan vara till stor hjälp för personer som lider av psoriasis, akne, överflödig talgproduktion eller böjveckseksem. Ett intressant faktum är att lera är utmärkt för de kompressioner som används vid reumatism. Dessa är effekterna som Glamglow räknar med när de lanserar sina produkter som innehåller lera. Produkten har berikats med olja, men den förändrar vare sig konsistensen eller hållbarheten.

Hur är det möjligt?

Leran och oljan i Powercleanse™ Daily Dual Cleanser är separerade i förpackningen för att få maximal genomslagskraft. Flaskan har ett hål, så att leran och oljan har separata små flaskor med separata applikatorer. Genom att trycka på pumpen får vi ut en dos av produkten (både lera och olja, vilket räcker för att rengöra ansiktet). Lägg till lite vatten, blanda alltihop, och applicera på huden. Massera ansiktet i cirkulära rörelser och tvätta sedan bort det.

Vad är så speciellt med Powercleanse™ Daily Dual Cleanser från Glamglow?

Kombinationen av lera och olja har anmärkningsvärda egenskaper. Först av allt tar de bort toxiner, talg och smink, även vattentät kosmetika. För det andra blir huden fräsch, mjuk och välvårdad. För det tredje skapar det ett lager som skyddar huden från solstrålning och föroreningar. För det fjärde skyddas ansiktet av leran, oljan från mandarin och päron, kaolin, ris, soja och extrakt från havre. Att vältra sig i lera kanske inte är en så dålig idé trots allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *