Hur Får Man Längre Fransar Naturligt? Prova 3 Pålitliga Metoder

Många tjejer drömmer om långa och tjocka fransar, men ofta krävs det mycket ansträngning för att uppnå detta. Oroa dig inte – med våra tre enkla kurer får du snabbt dubbelt så långa ögonfransar som är tjocka och starka. Det har visat sig vara möjligt utan extensions.

För att få bäst resultat borde du följa alla våra tips. Dina fransar kommer att förbättras inom ungefär en vecka och sen gradvis växa sig längre. När du uppnått önskad effekt är det bra att fortsätta med behandlingen för att behålla längd och tjocklek.

Hur får man längre fransar naturligt?

1:a sättet att få längre fransar: ricinolja

Ricinolja är en fantastisk kur till korta fransar som har används länge. Det är fortfarande en populär enhancer för ögonfransar! Många tjejer väljer detta i stället för professionella serum eftersom det är billigt, brett tillgängligt och effektivt. Det gör fransarna starkare, mindre benägna att förtunnas, mörkare och längre. Det kan användas varje dag, helst vid läggdags. Använd en mascaraborste eller en bomullspinne.

2:a sättet att få längre fransar: ögonfransserum & tillskott

Om ricinolja inte fungerar kan professionella ögonfransserum visa sig vara fantastiska alternativ. Vi rekommenderar Nanoil och Xlash. Dessa är baserade på fantastiska ingredienser och är milda och snälla mot känsliga ögon. Nanolash utlovar starkare fransar inom några dagar, och en längdökning på 50% efter 30 dagar. Effekterna av dessa professionella produkter uppstår snabbt och varar länge.

Tillskottet biotin är också givande. Biotin stärker vårt hår och stimulerar växt. Det förbättrar ögonfransar men också bryn och naglar. Du kommer att märka förbättring efter ungefär en månad, men det är värt väntan!

3:e sättet att få längre ögonfransar: försiktighet

Ögonfransar och hud runt ögonen är väldigt känsliga områden. Därför måste vi vara försiktiga: gnid aldrig ögonen när du avlägsnar smink! Pressa i stället försiktigt en bomullsrondell som blötlagts i micellärt vatten mot ögonlocken och låt produkten göra sitt jobb. På detta sätt undviker du att skada dina fransar. Vi rekommenderar också att vara grundlig vid sminkborttagning eftersom mascara-reset kan orsaka ögonirritation och skador på fransarna om det sitter kvar hela natten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *