Gly Skin Care – Torr olja är inte bara till för håret

Gly Skin Care är en amerikansk kollektion hudvårdsprodukter som är baserade på specifika sammansättningar. Arganolja är en återfuktande kosmetika för håret och kroppen. Vad kan torrolja med arganolja göra för kroppen och håret? Hur fungerar Gly Skin Care? Nedan finns en kort beskrivning av denna produkt för kroppsvård.

Sammansättningen hos Gly Skin Cares torrolja baseras främst på naturlig arganolja (olja från kärnor i arganträd) och vitaminblandningar med en ökad dos vitamin E (tocopheryl acetate). Förutom detta innehåller produkten även naturlig, mjukgörande olja (decyloleat) och dimetylpolysiloxan – syntetisk silikonolja. I sammansättningen finns även några kemiska ingredienser, som cyclopentasiloxane och diisopropyl adipate. Ingredienserna är många, och de är effektiva!

Gly Skin Cares torrolja med arganolja har en djupt återfuktande lösning, som smärtfritt absorberas av huden och håret direkt efter appliceringen. Det är en stor fördel med den här oljan, för andra produkter i samma kategori lämnar ett oljigt lager som är svårt att bli av. Gly Skin Care är delikat och gör huden silkeslen och välvårdat. Detsamma gäller håret – när vi bestämmer oss för att behandla håret med organolja blir skadade hårtestar reparerade och får en hälsosam glans.

Gly Skin Cares torrolja med arganolja har en slags sprej som inte orsakar några problem. Applicera 1 – 2 doser arganolja på kroppen eller håret. Gly Skin Cares olja kan appliceras direkt på torr eller våt kropp och hår. Torrolja med arganolja är jättebra för kroppsmassage. Eftersom Gly Skin Care har en särskild lätt sammansättning som inte tynger ner håret kan den användas utan begränsningar och utan att behöva sköljas av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *