Eye Opening Mascara från Bobbi Brown i ny nyans

I början av det nya året lanserades en ny mascara från Bobbi Brown. Eye Opening Mascara hare n intensive färg, ger uttrycksfulla fransar från basen till toppen, och har en otroligt långvarig effekt. Kan den svarta mascaran från Bobbi Brown erövra kvinnors hjärtan?

Uttrycksfullt svart

Eye Opening Mascara är en kosmetika som garanterar intensiva franslinjer. Tillverkaren menar att varje frans betonas individuellt tack vare den rika lösningen i en kolsvart färg. Vackra och förföriska ögon är ett resultat av en avancerad lösning som Bobbi Browns. Den innovativa borsten och den bläcksvarta lösningen är hemligheten hos nya Eye Opening Mascara.

Intensiv definition

Becksvart färg utan klumpar i en rörelse med applikatorn? Det är enkelheten som erbjuds av Eye Opening Mascara. Mascarans sammansättning är berikad med unika puder, kaolin, karnaubavax och mineralvax, som är produktens sanna innovation. Pudret tillför volym, vax krämig konsistens och den unika kombinationen av ingrediensen gör fransarna längre och tjockare utan ”spindelben”.

Förbättrad applikator

Bobbi Browns senaste mascara är en perfekt kosmetika för alla kvinnor som vill ha en fantastisk effekt. Tack vare den revolutionerande borsten, jumboborsten, kan Eye Opening Mascara perfekt borsta fransarna och ge dem en kolsvart färg. Borsten är framtagen för problematiska fransar som gör fransarna lyfta och böjda utan att behöva använda en ögonfransböjare, och allt detta på bara ett par sekunder.

Långvarig effekt

Eye Opening Mascara är framför allt en mycket långvarig produkt. Bobbi Brown har berikat den senaste produkten med en blandning av handplockad harts och gummiarabicum – tack vare detta får vi en effekt med böjda fransar som varar i upp till 8 timmar, och mascaran lämnar inga fläckar. Intressant nog är Eye Opening Mascara inte vattentät, och kan tvättas bort med hjälp av varmt vatten.

Klassisk ögonsminkning

Bobbi Brown uppfyller behoven hos kvinnor som vill förbättra sin sminkning. När Bobbi Brown Cosmetics lanserade Eye Opening Mascara gav de alla kvinnor som köper produkten en sminklektion – ”Klassisk ögonsminkning”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *