Dairy Fun – en badkollektion från Delia

Originella dofter, iögonenfallande färger, vårdande badkosmetika – det är vad som gömmer sig i Delias nya kollektion Dairy Fun. I den här kollektionen finns skrubb, kroppssmör, lotion, badsalt, geler, badbomber, och handkräm. Dairy Fun är en mjölk- och fruktserie med aromatisk, vårdande kosmetika i speciella förpackningar som keramikmuggar och burkar.

Mjölk- och fruktserien Dairy Fun

Dairy Fun är en serie skönhetsprodukter för badet, som är berikade med naturliga mineraler och vårdande ingredienser. Den har fräscha, rengörande och avslappnade effekter – allt tack vare de extraordinära dofterna från Delia Cosmetics. Serien erbjuder bland annat dofterna yoghurt, mjölk och honung, kokos, choklad, och frukter (lockande blåbär, aromatisk jordgubbe och intensiv persika). Det stora utbudet dofter låter dig fylla rummet med din favoritdoft från Dairy Fun, som har en avslappnade effekt. Delia Cosmetics förvandlar ett vanligt bad till en avslappnande stund, och den utvalda produkten återfuktar och berikar huden med vårdande ingredienser.

Ett nytt liv med Dairy Fun

Delia Cosmetics är en ekologisk tillverkare som stödjer processen “nytt liv för förpackningen”. Kosmetika i den nya kollektionen Dairy Fun förpackas i keramikburkar och muggar. Alla kan bidra till miljön genom att inte kasta en förpackning som kan användas på nytt. Delia uppmuntrar till kreativ lek: köp din favoritprodukt från Dairy Fun och förvandla den tomma muggen till en vas, ett pennställ, eller en intressant prydnadssak på en hylla. Keramikburkarna för badsaltet kan bli en bra förvaringspunkt för bomullsrondeller, hårtofsar, eller godis! Delia Cosmetics vill aktivt skydda miljön, och tack vare det förtjänar företagets produkter extra stor uppmärksamhet från personer som vill ha ett aromatiskt och vårdande bad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *