Browlift: Vi SVarar På Vanliga Frågor!

Browlamination eller browlift är en av de mest populära skönhetsbehandlingarna nuförtiden, vilket faktiskt är bra. Varför? Du kan vakna med perfekta ögonbryn, utan behov av smink. Med tanke på hur mycket tveksamhet och frågor det finns, har vi bestämt oss för att ge lite svar. Vad kostar browlift, kan man göra det hemma, hur länge varar effekterna, och mycket mer…

Den vanligaste frågan är: kan man göra browlift hemma?

Teoretiskt sätt kan man, men vi rekommenderar inte det. Orsaken är enkel: professionella produkter krävs. Tioglykolsyra är en av dessa och felanvändning kan orsaka hudirritation och skador på ögonbrynen. Detta hindrar den önskade effekten. Ögonbrynexperter respekterar säkerhetsreglerna och vidtar nödvändiga försiktighetsåtgärder. Så om du vill ha fantastiska effekter och en säker process – gör det i en salong.

En annan fråga är: hur länge varar browlift?

Detta hänger på individuella anlag. Hårets livscykel skiljer bland individer, vilket innebär att effekterna varar längre för vissa och kortare för andra. Men i snitt varar dem från 4 till 8 veckor.

Hur vårdar man ögonbryn efter browlamination?

Du måste följa vissa regler för att kunna njuta av resultatet så länge som möjligt. Din ögonbrynsexpert kommer säkert att nämna dem. De första 24 timmarna efter proceduren är kritiska: ögonbrynen får inte bli våta eller vidröras. Efter 24 timmar kan du, som tur är, känna dig fri att simma i poolen eller applicera smink.

Kan man göra så att ett browlift varar längre?

Att kamma och återfukta ögonbrynen gör ingen skada, utan kan till och med förlänga behandlingens effekter.

Hur mycket kostar browlamination?

Priset beror på val av salong, och sträcker sig mellan 400:- till 1000:-. Du måste kolla igenom prislistorna hos salongerna i ditt område. Toning eller shaping kan öka priset, eller tvärtom ge dig rabatt.

Fungerar browlamination på alla ögonbryn?

Visst! Effekterna skiljer sig givetvis beroende på dina naturliga ögonbryn. Brunetter med buskiga bryn får mer spektakulära resultat än blondiner med ljusfärgade, tunna ögonbryn. Du behöver dock inte oroa dig. Effekterna kan förhöjas med andra behandlingar som toning eller shaping.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *