5 skäl varför Nanoil Vitamin C Face Serum är ett mycket bra val

Serum är den bästa uppfinningen inom kosmetika, och C-vitamin är en av naturens finaste gåvor. Kombinationen av dessa resulterade i suveräna Nanoil. Serumet ger tillbaka hudens lyster, och ger ansiktet en felfri yta igen. Här gör vi en genomgång av det absolut bästa serumet innehållande stabiliserat C-vitamin!

Nanoil Vitamin C Face Serum: utvilad hy på flaska!

Om det verkar utmanande att addera C-vitamin i din hudvårdsrutin, så kan vi göra dig lugn; Nanoil innehåller den bästa varianten av C-vitamin på marknaden! Det heter etyl askorbinsyra, vilket är rent C-vitamin som ger den mest intensiva effekten på din hy. Det ger näring, återupplivar och ger önskvärda effekter på nolltid: ungdomlig och jämn hy i perfekt skick. Läs vidare om alla fördelar med serumet, och anledningarna till att användare över hela världen har blivit förälskade i Nanoil!

5 skäl till varför Nanoil Vitamin C Face Serum är ett mycket bra val

  1. Nanoil Vitamin C Serum innehåller det mest stabila och effektiva C-vitaminet, som inte bryts ner innan det hinner göra någon nytta. Istället jobbar det sig in till de innersta hudlagren, och reparerar inifrån. Trots att den är så intensiv, funkar även denna form av C-vitamin för känsliga hudtyper och rosacea.
  2. Det är en väldigt mångsidig produkt som bland annat reducerar pigmentfläckar, stärker SPF-produkter, ökar elasticiteten, jämnar ut hudtonen, reducerar fina linjer, hjälper till att lugna aknebenägen hy och förhindra utbrott, samt ger ansiktet mer lyster.
  3. Nanoil Vitamin C Serum får massor av positiva recensioner, är högt rankat och rekommenderas av proffs. Användare älskar det för de fantastiska resultaten, det låga priset och den dryga flaskan som räcker länge.
  4. Nanoil Vitamin C är ett väldigt lätt serum. Det absorberas helt och snabbt, och gör inte att ansiktet känns fett eller klibbigt. Dessutom fungerar den bra för alla hudtyper: torr, kombinerad, fet och aknebenägen exempelvis.
  5. C-vitaminet förstärks av Punarnava Root Extract – en kraftfull antioxidant som bekämpar fria radikaler för att stärka hudförnyelsen. Det innehåller flavonoider och fytosteroler som skyddar och jobbar med att reparera din hy. Extraktet från denna växt minskar produktionen av melanin för att hjälpa till att jämna ut din hy. Det passar perfekt kombinerat med C-vitamin.

Nanoil bra C-vitamin ansiktsserum

Hur använder jag Nanoil vitamin C-serum?

Användningen är lyckligtvis både snabb och enkel. Du applicerar helt enkelt serumet över ansiktet efter rengöring och toner. Absorberingen tar några sekunder. Det kan användas en gång om dagen, eller både morgon och kväll. Använd fingertopparna eller en jaderulle (eller någon annan ansiktsroller till för massage). Genom att mjukt och försiktigt massera ansiktet stimulerar du blodflödet och förbättrar hudens reparationsprocess. Dessutom är det välförtjänt avkoppling för din hy!

Nanoil Vitamin C Face Serum är tillgängligt online. Kolla in det på www.nanoil.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *