5 av de konstigaste SPA-behandlingarna

Kvinnor kan offra mycket för att uppnå sina drömmars mål om ett vackert utseende och motverka tidens tand. Det är inte konstigt att skönhetssalonger och SPA-salonger kommer på fler och fler behandlingar för att uppnå önskvärda effekter. Låt oss presentera fem av de konstigaste behandlingarna kvinnor genomgår för att uppnå ett perfekt utseende.

1. Höbad

Vi börjar med en behandling i slavisk tradition, som relaterar till det lantliga livet där bönder tillbringade flera nätter på det nyligen insamlade höet, och sedan vaknade på morgonen fulla av energi och redo inför den nya arbetsdagen. Numera används hö i behandlingar mot celluliter istället för trötthet. I den här behandlingen viras kroppen in i vått hö och läggs i ett bad med varmt vatten.

2. Injektioner med plasma

En mycket mer invasiv behandling är en där en utbildad person drar blod, modifierar det, och sedan injicerar det igen. Efter att blodet dragits separeras de vita och röda blodcellerna från blodets plasma. Sedan berikas din plasma med agenter och injiceras under huden för att göra den mer elastisk och tonad.

3. Ormmassage

En avslappnande metod för modiga personer kan vara ormmassage, vilka då placeras på kroppen. Alla ormar tillhör olika arter, så de masserar huden på olika sätt när de rör sig. Ormmassage har god effekt på ömma muskler, stela leder, och till och med migrän.

4. Geisha-behandling

En Geisha-behandling är helt enkelt en ansiktsmask, men den skiljer sig från vanliga ansiktsmasker som appliceras på huden. Vid en Geisha-behandling används avföring från näktergalen, som ska ha föryngrande och ljusgörande egenskaper. Vi bör nämna att avföring från näktergalen inte är den enda extrema ingrediensen som används i kosmetika och skönhetsbehandlingar.

5. Eldmassage

Eld associeras oftast inte med bra saker, och vi förväntningar oss oftast att SPA-behandlingar ska vara avslappnande. Eldmassage utförs i Kina, och härstammar från antika Tibet. En handduk med en okänd lättantändlig vätska och alkohol placeras i ansiktet. Sedan tänder behandlaren eld på den, och släcker snabbt elden för att inte bränna ansiktet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *