Vilka brynpennor ska du välja? Vi presenterar 5 av de bästa! [RANGORDNING]

Har du hört talas om microblading? Detta är en av metoderna för permanent smink som görs med hjälp av fjäderteknik. Det är inte alla personer som vill genomgå en sådan behandling så de letar efter mindre invasiva lösningar. Brynpennor kommer till undsättning – de är skapade på ett sådant sätt att de liknar exakt denna effekt.

Hur väljer man den bästa brynpennan när det finns så många olika där ute? För att göra den här uppgiften enkel för dig har vi förberett en rangordning av de 5 bästa brynpennorna som låter dig skapa smink som ser ut som microblading.

TOPP 5 BÄSTA PENNORNA FÖR ÖGONBRYN – VÅR RANGORDNING

precisionspenna för ögonbryn

Topp 1.
Nanobrow Microblading Pen

Mer information: www.nanobrow.se

Storlek: 1 ml

Nanobrow-pennan är enligt oss det bästa alternativet på skönhetsmarknaden. Den enastående och innovativa brynpennan skapar en bryneffekt som efterliknar microblading med några få drag. Du får unika sminkresultat på ett ögonblick. Brynpennans vattentäta formula glider smidigt över huden, skyddar dem från skador och skapar vackert, långvarigt smink. Den fyller ut luckor och fläckar utan ansträngning, förstärker ögonbrynen och säkerställer perfektion i minsta detalj, naturligt smink under alla väderförhållanden. Den här brynpennan kan rita mycket tunna linjer som efterliknar riktiga hårstrån. Applikatorn är inspirerad av microblading-tekniken och döljer enkelt ojämnheter och ger en tredimensionell sminkeffekt. Den speciella Nanobrow-pennan framhäver och förtjockar hårstrån på ett visuellt sätt. De intensiva, långvariga pigmenten låter dig slippa springa till spegeln var femte minut. Denna precisa brynpenna är definitivt värd sitt pris!

Topp 2.
Diego dalla Palma Microblading Eyebrow Pen

Storlek: 0,5 ml

Den här brynpennan är utformad med alla kvinnor i åtanke. Den skapar en microblading-effekt och du behöver inte lägga ner mer möda på ditt vardagssmink. Med den här brynpennan tar du fram den naturliga skönheten hos dina ögonbryn och omdefinierar deras form. Den specialdesignade applikatorn drar extremt tunna, fina linjer som efterliknar riktiga hårstrån och skapar samtidigt en tredimensionell sminkeffekt. Det är den perfekta produkten för att fylla i glesa, tunna, nästan osynliga bryn. För att få perfekta bryn som ser naturliga ut håller du pennan i en vinkel. Börja sminkningen från mitten och arbeta dig längs ögonbrynsformen genom att försiktigt trycka spetsen mot huden. Om du vill ha en ännu mer intensiv effekt är det bara att upprepa processen.

Topp 3.
MAC Shape & Shade Brow Tint

Storlek: 0,95 ml

En mångsidig och innovativ brynpenna som definierar ögonbrynen på nolltid och ger naturliga och tredimensionella effekter. Detta professionella stylingverktyg för bryn finns i några neutrala och diskreta nyanser. Vi är övertygade om att du inte kommer att ha några svårigheter att hitta det bästa alternativet för dig. Brynpennans applikator är dubbelsidig: den ena änden har en flytande liner som fyller i ögonbrynen med vacker färg och låter dig förstärka täckningen, och den andra änden har en behaglig svamp som gör det möjligt att skugga och ger det mest naturliga resultatet. Denna brynpenna är vattenfast så du behöver inte oroa dig för att dina ansträngningar för att uppnå fantastiska sminkresultat ska förstöras under dagen. Mac, Shape & Shade Brow Tint är kladdfri, har mycket lång hållbarhet och formar dina ögonbryn perfekt mycket snabbt.

Topp 4.
Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

Storlek: 1 ml

Den här brynpennan kommer definitivt att överraska dig. Den är trippelspetsig och böjd så att den fyller varje lucka och fläck i dina ögonbryn på ett ögonblick. Framhäv din naturliga brynform snabbt och enkelt och fyll i dem med en vacker färg. Milk Makeups brynpenna är en aning pigmenterad och det går att bygga upp täckningen och intensiteten på färgen tills du är nöjd med dem. Dess vattenfasta, långvariga formula går inte bort under dagen – du kan vara säker på att ditt smink ser perfekt ut i 24 timmar. Brynpennan är en kombination av brynvård och styling i ett eftersom dess sammansättning innehåller hampafröolja, solrosolja och aloe vera. Dessa ingredienser återfuktar den känsliga huden under dina ögonbryn. Brynpennan är vegansk och innehåller inga animaliska produkter.

Topp 5.
Benefit Cosmetics Brow Microfilling Pen

Storlek: 0,77 ml

En brynpenna inspirerad av microblading-tekniken. Den fyller i dina ögonbryn med en fascinerande, naturlig nyans och garanterar en effekt av microbladade ögonbryn som håller i 24 timmar. Den unika microfilling-pennan garanterar perfekt skulpterade ögonbryn som ser naturliga ut hela dagen. Dess tredubbla applikator drar tre ytterst tunna linjer samtidigt, vilket imiterar riktiga brynhår. Brynpennan är uppskattad för sin vattenfasta och kladdfria formula. Produkten har blivit populär över hela världen. Den är exakt, mycket långvarig och lätt att använda och passar alla typer av ögonbryn. Dina bågar kommer att se tredimensionella ut och vara fulla av glans. Benefit Cosmetics brynpenna är ett fantastiskt alternativ för alla sminkfantaster som vill skapa en strålande sminkning.