Ny Blusher från Art Deco: Blush Couture Spring Look 2016 Ny Blusher från Art Deco: Blush Couture Spring Look 2016

Vi är glada att informera att det är dags att lansera vår nya produkt, Art Deco Blush Couture Spring Look 2016. Vi har arbetat hårt för att skapa en produkt som kommer att föröka och förbättra utseendet på din hud med en exklusiv, naken färg. Vi är säkra på att din kommer att älska denna produkt och vi kan lovar att den kommer att ta ansiktsmålningar till en helt ny nivå.

ny blusher

Vad är Blush Couture?

Blush Couture är en målning och vardagsmakeup som har utformats för att förbättra varje huds underton. Den nya blusher som vi har skapat är specialutformad för att ljusa upp din hud, leverera en skimrande och unik finish och ge din hud fukt och näring. Vi endast använder biologiska, naturliga ingredienser i våra produkter, så du kan lita på att produkten inte innehåller några skadliga ämnen. Vi är också glada att meddela att produkten som vi har skapat är helt hypoallergen och icke-komedogen, vilket innebär att den inte kommer att täppa till dina porer.

Hur applicerar jag Blush Couture?

Blush Couture är en utomordentlig enkel produkt att applicera och ta bort. Vi rekommenderar att du först applicerar en ny balanserad bas, så att alla din hudtoner kommer att presenteras ordentligt. När din bas är upprättad är det dags att applicera blusher produkt. Först bör du ta liten mängd produkt från burken och klappa den lätt med fingertoppen. Applicera blusher produkten lätt på kindbenen och ”rougea” ut färg för att förhöja din naturliga skönhet. Blusher produkten är också utformad för att användas som en läppstift för att ge dina läppar mer färg och definition. Du kan antingen applicera med ett pensel eller direkt från burken. När du har applicerat blusher produkten kan du också använda lite puder för att fixera produkten och låta den sitta kvar hela dagen.

Varför ska jag använda Blush Couture från Art Deco?

Det finns flera faktorer som gör Art Deco Blush Couture unik. Först och främst är färgpaletten fylld med olika naturliga nyanser som kommer att passa varje typ av hud. Färgerna är tillverkade för att misshandla de nya trenderna och låta kvinnor se vackra ut utan att overdoa. Detta gör att din hud ser naturlig och följer modets regler. Förutom det kommer alla produkterna också med en SPF, vilket skyddar din hud från skadlig UVA och UVB strålning. Som om inte det vore nog har vi också lagt till en doft av söt mandarin som gör det enkelt att älska vår produkt ännu mer. Dessutom är Blush Couture free from parabener, mineraloljor, lanolin och parfymer, vilket gör det perfekt för varje hudtyp.

Vår topp i på Blush Couture Spring Look 2016

Vi är övertygade att kvinnor som söker efter en produkt som passar följer den nya trenderna för våren 2016 kommer att älska Art Deco Blush Couture Spring Look 2016. Som sagt är det en mycket naturlig produkt som inte är tung för att fungera med din bas och tillåter andra produkter att lagras. Om du söker efter ett smugglat utseende, kan du också använda produkten som en highlight eller som en markerare. Du kan också dela din look genom att använda produkter som blush och bronzer för att få din look att pop. Den är också lätt att applicera och passerar varmt med känslig hud eftersom den innehåller vitamin E och antioxidanter samt aloe veraiz. Vi tror att denna produkt kommer att få dig att lysa!

Avslutande tankar

Vi är mycket glada över att presentera vår senaste produkt, Art Deco Blush Couture Spring Look 2016. Färgerna som vi har lanserat är designade för att ge en naturlig naken finish som kommer att färga utseendet på huden, och applicera den är enkel. Dessutom innehåller den inga skadliga ingredienser som parabener, mineraloljor eller parfym och också har en SPF för att skydda din hud från skadlig UVA och UVB strålning. Detta är definitivt en produkt som du bör prova, och vi är säkra på att du kommer att älska det!