10 Bästa Serumen för Rodnad och Ådernät. Vilket Väljer Du?

Är din hud couperose, irriterad och rodnadsbenägen? Är du osäker på vilka produkter du ska välja och börja använda i din hudrutin? Här kommer de 10 bästa ansiktsserumen som lindrar din irriterade hud och håller den snyggare överraskande länge. Du måste kolla in våra val!

Hur vi vårdar vårt ansikte – särskilt vilka produkter vi använder dagligen – bestämmer också hudens utseende. Det är vitalt att välja rätt vårdprodukter, så om du letar efter ett bra serum som hanterar rodnad och ådernät, fortsätt att läsa. Här är ranklistan över de 10 bästa ansiktsserumen för couperose hud – de just nu bästsäljande och högt betygsatta vårdprodukter för känslig hud. Listan inkluderar billigare och några lite dyrare kosmetikaprodukter, så att alla kan hitta sitt ideala ansiktsserum för sig själv och sin budget. Vi bjuder in dig till en kort resa genom lätta och näringsrika recept som alla lättirriterade, känsliga och rodnadsbenägna hudtyper kommer att älska.

10 BÄSTA SERUMEN FÖR RODNAD OCH ÅDERNÄT

1. NANOIL Anti-Redness Face Serum

Detta är en djupt närande, lindrande och rodnadsreducerande formula. Den innehåller hästkastanjextrakt som stärker, förseglar och förbättrar elasticitet i blodkärlen. Du hittar också lindextrakt som tar bort irritation efter en enda användning. Andra ingredienser inkluderar naturligt framställda antioxidanter och hudvårdande ingredienser, vilket gör att NANOIL Anti-Redness Face Serum hanterar två saker på en gång: det gör huden frisk och ger den ett ungdomligt utseende. Hudexperter erkänner Nanoils serum som en perfekt balans mellan högeffektivitet och en otroligt mild och snäll produkt. Och denna kvalitet gör produkten till det bästa serumet för couperose och känslig hud.

Lära dig mer: www.nanoil.se

2. LA ROCHE-POSAY Rosaliac AR Intense

En intensiv hudbehandling som riktar in sig på ansiktsrodnad. Förutom att minska röda fläckar stärker detta serum även blodkärlens väggar – tack vare dess växtbaserade extrakt. Termiskt vatten som används i LA ROCHE-POSAY Rosaliac AR Intense ger lindring och förhindrar irritation. Formulan är en lätt gel som lindrar huden på några sekunder. De önskade effekterna, som är en jämn hy fri från röda fläckar och missfärgningar, framkommer inom några veckor. LA ROCHE-POSAY Rosaliac AR Intense verkar vara ett av de mest populära serumen för känslig och couperose hud.

3. EXUVIANCE AntiRedness Calming Serum

Ett lindrande serum för couperose hud som drabbas av rosacea. Detta serum ska ha utvecklats för de som lider av ansiktsrodnad och återkommande hudirritation. Serumet har tillverkats med hästkastanjextrakt för starkare blodkärl, men också peptider och syror som ansvarar för att låsa inne vatten inuti huden. Serum Exuviance AntiRedness hjälper huden att behålla lugnet och förhindrar dilaterade kapillärer (även känt som ådernät).

4. LA MER MED+ Anti Red Couperose Concentrate

Trots att denna La Mer MED + inte kommer från det kända franska märket, känt för att ha lanserat en av de dyraste ansiktskrämerna, är Anti Red Couperose Concentrate en produkt som är värd erkännande. Den består av algextrakt, havssalt och havssilt, vilket eliminerar rodnad och förhindrar ådernät. De goda nyheterna är att detta serum inte bara rekommenderas för couperose hud – det är även fördelaktigt för reaktiv och rosacea-drabbad hy. Serumet är fritt från parabener, ftalater, färgämnen och doftämnen, vilket är ett stort plus. 

5. DERMACED Redness Redux Advanced Serum

En av de bästa sakerna med den innovativa formulan i Dermaced anti-redness serum är dess förmåga att stimulera den naturliga självförnyelseprocessen i huden. Serumet ökar med andra ord hastigheten på hudreparationen och lindrar irritation. Dessa två effekter är tack vare EGF-komplexet (Epidermal Growth Factor), aloe-baserade näringsämnen och havsalger. Detta är ett lätt ansiktsserum fritt från irriterande ämnen som rekommenderas för känslig och aknebenägen hud. Dermaced Redness Redux bör appliceras två gånger om dagen, men vid behov (exempelvis vid svår irritation) kan det användas upp till tre gånger om dagen.

6. REN Evercalm Anti-redness Serum

Detta är ännu ett rödhetsreducerande serum. Serumet hanterar irritation, rodnad och hudbrister samtidigt som det motverkar tidiga ålderstecken. REN Evercalm är ett lätt, krämaktigt serum som lindrar huden och förbereder den för påföljande behandlingar. När det kommer till ingredienser innehåller REN Evercalm Anti-redness Serum havsalgextrakt, E-vitamin, mjölkproteiner, rosmarin- och arnika-extrakt, men också växtbaserade oljor från solros, sojaböna och lingon. Trots att ingredienslistan är lång verkar detta vara ett väl uttänkt recept.

7. MURAD Sensitive Skin Soothing Serum

Ännu ett lätt ansiktsserum för känslig, irritationsbenägen och röd hud. MURAD Sensitive Skin Soothing Serum kan appliceras på couperose hud eftersom det är bra på att ge lindring och motverka ådernät. Det innehåller hyaluronsyra som förser huden med vatten, vilket gör den mer fyllig och ungdomlig. Andra naturliga ingredienser – kamomill och arnikaextrakt – ansvarar för att leverera en lindrande effekt och öka elasticiteten i blodkärlen. Murad Sensitive Serum ger bäst resultat när det används två gånger om dagen före en ansiktskräm.

8. ORGANIC SERIES Anti-Redness Serum

Anti-Redness Serumet från Organic Series är en vegansk kosmetika tillverkad på naturligt framställda substanser. Dess INCI-lista domineras av extrakt som har antiinflammatoriska, lindrande och reparerande egenskaper, och dessa är: trollhassel, ros, rosmarin, lavender, vinranka och ginkgo biloba. Vidare har serumet boostats med hyaluronsyra för förbättrad hydrering och mjukare hud. Organic Series Anti-Redness Serum minskar framförallt rodnad, eliminerar irritation och återställer hudens naturliga skydd.

9. APIS Couperose-Stop Serum

Detta erbjudande från märket APIS är ett serum som designats för problematisk hud, och riktar sig perfekt mot dilaterade och brustna kapillärer. Formulan innehåller havsalger och ginkgoextrakt, som ansvarar för att förstärka svaga kärlväggar. Andra ingredienser inkluderar ceramider, silkeprotein och brightening C-vitamin. Två stora plus med APIS Couperose-Stop Serum är det konkurrenskraftiga priset och dess generösa storlek. Den krämaktiga formen är dock inte till produktens fördel.

10. ORGANIC LIFE Redness Solution Serum

Om du är bekant med problem med brustna kapillärer och ihållande hudirritation, kanske du också är intresserad av Redness Solution Serum från Organic Life. Det består av så många som 14 växtbaserade extrakt från hästkastanj, arnika, ginkgo, trollhassel, grönt te eller nypon – för att bara nämna några. Det innehåller pantenol, allantoin, C-vitaminer och B3. Detta ansiktsserum rekommenderas för reaktiv hud som lätt blir röd. Det hanterar också torrhet och gör huden mer avslappnad.