Pupa Vamp! Extreme – Extreme Definition

Pupa Milano har inlett det nya året med spännande nyheter om sin kosmetika. En av produkterna säljs i en exklusiv metallförpackning – Vamp! Extreme mascara, som ska ge en mycket tjock effekt och ökad volym. Hur är Vamp! Extreme mascara? Vad erbjuder Pupa?

Maximal volym

Pupa Milanos mascara Vamp! Extreme är en bästsäljande produkt som lanserades förra året. Tillverkaren lovar att mascaran är perfekt även för krävande kvinnor, som är ute efter ett förföriskt utseende. Mascaran Pupa Vamp! bör ge fransarna en extrem volym efter bara ett lager.

Mascara för krävande kvinnor

Att hitta en perfekt mascara är nästan omöjligt. Vamp! Extreme erbjuder perfekta egenskaper i en originalförpackning. Långvariga och spektakulära effekter, mörkt svarta fransar, utan klumpar och utan flagor. Det är den effekt vi får av Vamp! Extreme.

Vad utmärker mascara från Pupa Milano?

  • hög pigmentering tack vare koncentrerade pigment,
  • långvarig lösning utan flagor,
  • lätt, delikat sammansättning,
  • rik på vårdande ingredienser,
  • mjuk och flexibel borste med ovanlig form,
  • ingen risk för allergier då produkten är fri från parabener,
  • oftalmologiskt testad (för känsliga ögon och kontaktlinser).

Innovativ lösning

Pupa Vamp! Extreme är en extraordinär mascara. Produktens krämiga konsistens appliceras på fransarna med en borste med innovativ form, vilket har en omedelbar effekt på volymen. Applikatorn kammar fransarna perfekt och får mascaran att täcka varje frans med en mjuk lösning som inte tynger ner dem. De svarta fransarna får mer struktur, mörkt svarta pigment, och en blandning av gelé och vatten som gör att fransarna ser tjockare ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *